Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

25 BİN KİŞİ ZİYARET ETTİ!.

25 BİN KİŞİ ZİYARET ETTİ!.

Kdz. EreÄŸli Belediyesi tarafından Abdi Ä°pekçi Sergi Salonunda açılan ’15 Temmuz Demokrasi ve Åžehitler Sergisi’ni açılışından bugüne 25 bin kiÅŸi ziyaret etti. Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, 15 Temmuz’u ’unutmayacağız, unutturmayacağız’ dedi.

Kdz. EreÄŸli Belediyesi Kültür ve Sosyal Ä°ÅŸler Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve açılışı 30 AÄŸustos Zafer Bayramı gerçekleÅŸtirilen “15 Temmuz Demokrasi ve Åžehitler fotoÄŸraf sergisi”  halk tarafından yoÄŸun ilgi görüyor.

Abdi Ä°pekçi Sergi Salonunda, Anadolu Ajansı fotoÄŸrafları ile Kdz. EreÄŸli’deki demokrasi mitingleri fotoÄŸraflarından oluÅŸan sergi ile Åžehit Astsubay Ömer Halisdemir’e ayrılan, askeri üniforma, ayakkabıları, künye ve bröve bilgilendirmelerinin bulunduÄŸu köşeyi de içinde barındıran ve Bayram tatili süresince de açık olan sergiyi 20 günde yaklaşık 25 bin kiÅŸi ziyaret etti, 5 bin kiÅŸi ise ’Bu vatan için kanımın son damlasına kadar varım’ köşesinde parmak izi vererek imza attı.

Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, “Halkımız Demokrasi nöbetlerinde olduÄŸu gibi açtığımız sergi konusunda da duyarlılığını gösterdi. Yaklaşık 25 bin kiÅŸi sergimizi gezerken, yaklaşık 5 bin kiÅŸi de “Bu vatan için kanımın son damlasına kadar varım” köşesinde parmak izi vererek ,imza attı.  Alınan parmak izleri ve imzaları bir kitap halinde getirerek önümüzdeki günlerde CumhurbaÅŸkanımıza göndereceÄŸiz. 15 Temmuz’u unutmayacağız, unutturmayacağız” dedi.

Bu arada sergiyi gezen çok sayıda vatandaş duygularını anlatırken, sergide emeği geçenlere teşekkürlerini ilettiler.

’15 Temmuz Demokrasi ve Åžehitler fotoÄŸraf sergisi’ her gün saat 10 ila 18 arasında vatandaÅŸların ziyaretine açık kalacak.

25 BİN KİŞİ ZİYARET ETTİ!.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo