Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

23 NİSAN KUTLU OLSUN..

23 NİSAN KUTLU OLSUN..

CANDAN’IN MESAJI:

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Prof.Dr. Ercan Candan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

23 Nisan 1920’de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, bağımsızlığın kayıtsız şartsız Türk Milletinin olduğunu göstermiştir. Milletimizin istiklal mücadelesindeki büyük azim ve kararlılığı, bugün de muasır medeniyetler seviyesinin ötesine ulaşma yolunda verdiğimiz mücadelenin en güçlü ilham kaynağıdır. 23 Nisan’ın çocuklara armağan edilmiş olması, bir toplumun temelini ve geleceğini oluşturan çocuklara, ne derece önem verildiğini göstermesi açısından da oldukça anlamlıdır. 23 Nisan tarihin ülkemiz topraklarına yeniden ışık saçtığı, çağdaş medeniyetler seviyesine yükselmeye başladığı bir gündür. Bu duygu ve düşüncelerimle,23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı canı gönülden kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım”

 

UYSAL’IN MESAJI

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

"23 Nisan 1920 tarihi, Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığı, milli egemenliğin sembolü olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı, müstesna bir yere sahip olan gündür.Atatürk’ün Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı günü Bayram olarak armağan ettiği çocuklarımız, umudumuz ve geleceğimizin güvencesidir.Millet egemenliğini ilelebet koruyarak emanete sahip çıkacak çocuklarımızı; , araştıran, sorgulayan, öğrenen ve her alanda kendini sürekli geliştiren bireyler olarak yetiştirmek en büyük sorumluluğumuzdur.Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz milletimize hizmette bulunan ve ebediyete intikal eden Türkiye Büyük Millet Meclisi mensuplarını rahmet ve minnetle yâd ediyor,23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın tüm dünya çocuklarına ve bütün insanlığa barış ve huzur getirmesini diliyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

 

BOZKUŞ’UN MESAJI

Ereğli FM Yönetim Kurulu Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi İş Adamı Halil Bozlkuş’ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

Dünyada çocuklara armağan edilmiş ilk ve tek ’bayram’ olan bu günde; kalplerindeki masumiyeti gözlerindeki ışıkla bugünümüzü ve yarınımızı aydınlatan çocuklarımızın sağlıklı bir aile ve toplum yapısı içinde büyümelerini temenni ediyorum. Milletimizin ve tüm dünya çocuklarının ’Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, dünyanın bütün çocuklarını sevgiyle kucaklıyor ve hepsinin gözlerinden öpüyorum.

 

TETİKER’İN MESAJI

Her yıl 23 Nisan gününü Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının yıl dönümü ve “Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” olarak kutlamaktayız. Aynı zamanda Atatürk’ün geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Dünya üzerinde kutlanan ilk ve tek çocuk bayramıdır. Bu vesile ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 95.Yıldönümünü; Bütün çocuklarımızın ve Türk Ulusunun 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, başta Büyük Önder Atatürk olmak üzere, ilk meclisin kurucu üyelerini, ülkemizin bağımsızlığı ve egemenliği uğrunda canlarını feda eden bütün şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyorum.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo