Kdz. Ereğli · 5 Kasım 2026, Perşembe 13° Yağmurlu $ 50,03€ 56,26 Altın 6.551
Son dakika

23 NİSAN KUTLAMA MESAJI

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

Şafak NEGÜZEL Muhabir ·
  • 1.385
  • 0
  • 1 dk

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
Posbıyık’ın mesajı şöyle:
“Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının ve "Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir" ilkesi ışığında milli egemenliğimizin ilan edilişinin 99. yıl dönümünü coşku ve heyecanla kutlayacak olmanın mutluluğu içindeyiz. Türkiye Büyük Millet Meclisinin kurulduğu 23 Nisan 1920 tarihi,  istiklal ve istikbal mücadelesini el ve gönül birliğiyle yapmaya azmetmiş aziz milletimiz için bir dönüm noktasıdır.
Bizler Kdz.Ereğli Belediyesi olarak her şeyin en iyisini hak eden geleceğimizin teminatı çocuklarımız için çalışmaya ve onlar için ilçemizin yarınlarını planlamaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere meclisin tüm  kahramanlarını  saygı, minnet ve şükranla anıyorum. Büyük Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına bayram olarak armağan ettiği bu güzel günde, geleceğin teminatı yavrularımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor hepsinin gözlerinden öpüyorum.”

Bu haberi paylaşınYakınlarınızın da haberi olsun

Bu haber size ne hissettirdi?

5 tepki

Okurların %60'ı bu habere sevindi

Siz ne hissettiniz? Bir tepki seçin.

Sıradaki haber Zonguldak Kömürspor: 3 - Kırklarelispor: 2 Zonguldak Kömürspor: 3 - Kırklarelispor: 2Spor433

Yorumlar 0

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.
Henüz yorum yokDüşüncelerinizi ilk siz paylaşın.