Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

23 NİSAN KUTLAMA MESAJI

23 NÄ°SAN KUTLAMA MESAJI

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
Posbıyık’ın mesajı şöyle:
“Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının ve "Egemenlik Kayıtsız Åžartsız Milletindir" ilkesi ışığında milli egemenliÄŸimizin ilan ediliÅŸinin 99. yıl dönümünü coÅŸku ve heyecanla kutlayacak olmanın mutluluÄŸu içindeyiz. Türkiye Büyük Millet Meclisinin kurulduÄŸu 23 Nisan 1920 tarihi,  istiklal ve istikbal mücadelesini el ve gönül birliÄŸiyle yapmaya azmetmiÅŸ aziz milletimiz için bir dönüm noktasıdır.
Bizler Kdz.EreÄŸli Belediyesi olarak her ÅŸeyin en iyisini hak eden geleceÄŸimizin teminatı çocuklarımız için çalışmaya ve onlar için ilçemizin yarınlarını planlamaya devam edeceÄŸiz. Bu duygu ve düşüncelerle baÅŸta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere meclisin tüm  kahramanlarını  saygı, minnet ve şükranla anıyorum. Büyük Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına bayram olarak armaÄŸan ettiÄŸi bu güzel günde, geleceÄŸin teminatı yavrularımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor hepsinin gözlerinden öpüyorum.”

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran2
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo