13 o C Kdz. Ereğli

22. YILIMIZI BİRLİKTE KUTLADIK!..

Müzik & Kültür Sanat 9 yıl 27 gün 6 saat 38 dakika önce 1745

Haberi Paylaşın

Hakimiyet Yayın Grubu Sahibi olan ve aynı zamanda radyomuzda program yapan Fikri Kapan 23. Yayın yılına adım atan Radyomuza 22. kuruluş yıl dönümü kutlama ziyaretinde bulundu.

Ereğli FM Yönetim Kurulu Başkanı Halil Bozkuş ile görüşen Kapan, radyonun kurulduğu yılları çok yakından bildiğini hatırlattı.Kapan, Ereğli FM’in, Halil Bozkuş sahipliğine geçmesiyle birlikte daha da gelişerek, yayın hayatına devam ettiğini belirterek, şunları söyledi:

“Sizinle birlikte de 4 yayın yılına adım atan Ereğli FM’in, toplum ve dinleyenler tarafından daha da benimsendiğine şahit oluyoruz. Her yayın kuruluşunda sizin gibi yönetim kurulu başkanı olmasını arzu ediyoruz. Zira siz, kuruluşuna ve çalışanlarınıza önem veren, gelişime açık olan tavrınızla örnek teşkil ediyorsunuz. Hakimiyet Ailesi olarak kardeş kuruluş saydığımız Ereğli FM’in yeni yayın yılını kutluyor, şahsınızda personelinize başarılar diliyoruz.”

Bozkuş da, ileriki dönemlerde daha iyi olacaklarına inandığını dile getirdiği konuşmasında, “gerek Hakimiyet, gerekse Fikri Kapan ile ayrı bir dostluğumuz vardır. Bunun yayın kuruluşları olarak da sürdürüyoruz. Kutlamanızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

PASTAYI BİRLİKTE KESTİLER

Bu arada, radyo personelinin Bozkuş’a sürpriz olarak hazırladığı kutlama pastası, yayın odasında kesildi.Diğer yandan, kutlama ziyaretinde Kapan ile birlikte bulunan Hakimiyet Personeli Şafak Negüzel de, Bozkuş nezdinde kuruluş yıl dönümünü kutladığını ifade etti.

EN ÇOK OKUNAN

2 gün 12 saat 16 dakika önce ANKARA'DAN EREĞLİ'YE ACI HABER
2 gün 13 saat 28 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
3 gün 7 saat 33 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
4 gün 4 saat 46 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
3 gün 7 saat 7 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
2 gün 1 saat 22 dakika önce EREĞLİ'DE FECİ KAZA ; AĞIR YARALI !
11 saat 50 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
3 gün 9 saat 29 dakika önce YAZA AYINA YETİŞECEK !
2 gün 5 saat 38 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !
5 gün 10 saat 36 dakika önce ŞÜPHELİ ARAÇTA UYUŞTURUCU !