Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

20.YIL !.

20.YIL !.

Erdemir`in 2002`de bünyesine kattığı Romanya`daki tesis üretimini 20 bin ton olan üretimini 120 bin tona çıkardı.


OYAK Maden Metalürji Åžirketlerinden Erdemir, 2002’de bünyesine kattığı Romanya’da bulunan elektrik çeliÄŸi tesisindeki faaliyetlerinde 20 yılı geride bıraktı. Avrupa'daki sayılı elektrik çeliÄŸi üreticilerinden biri olan Erdemir Romanya, 2002 yılında 20 bin ton ile baÅŸladığı üretimini 120 bin tona çıkardı.

 

OYAK Maden Metalürji Åžirketlerinden Erdemir, 2002’de bünyesine kattığı Romanya’da bulunan elektrik çeliÄŸi tesisindeki faaliyetlerinde 20 yılı geride bıraktı. Avrupa'daki sayılı elektrik çeliÄŸi üreticilerinden biri olan Erdemir Romanya, 2002 yılında 20 bin ton ile baÅŸladığı üretimini 120 bin tona çıkardı. Erdemir’in köklü ÅŸirket kültürü, sürekli geliÅŸme ilkesi ile bünyesine kattığı ve bu sene 20. yılını kutlayan Erdemir Romanya, motor ve jeneratör sanayisinin ana girdilerinden olan elektrik çeliÄŸi üretimi yapıyor.

Bu alanda Avrupa’da önemli bir konumda bulunan Erdemir Romanya, geliÅŸtirdiÄŸi düşük manyetik kayıplı elektrik çeliÄŸi ürünlerini ABD’den Avrupa’ya ve Türkiye’ye dağılmış, onaylı tedarikçisi olduÄŸu sektörlerin lideri konumundaki müşterilerine sunuyor.

Erdemir Romanya, 20 yıldır her türlü özel kaplama türlerinin yapılabildiği modern tavlama ve kaplama hatlarında sıfır hatalı mamul üretimi ile talebi hızla artan elektrikli araba çekiş motorları için elektrik çeliği kalitelerinin geliştirilmesi ve üretilmesine yönelik çalışmalarla da sektörde öne çıkıyor.

GeliÅŸmiÅŸ insan kaynağı ve geçmiÅŸten gelen tecrübesiyle enerji sektörünün en önemli ana girdilerinden birini saÄŸlayan Åžirket, OYAK Maden Metalürji Åžirketlerinin Avrupa’ya açılan kapısı olmanın gururuyla geleceÄŸe güvenle bakıyor.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo