Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

2018’in ilk bebeğinin, babasıyla buluştu an!

2018’in ilk bebeÄŸinin, babasıyla buluÅŸtu an!

Zonguldak’ta 7 yıldır çocukları olmayan Gülden ve Ergin Oda çiftinin ’Amine’ adını verdikleri bebekleri 2018 yılının ilk dakikalarında dünyaya geldi.


Epilepsi hastalığı sebebiyle baÅŸka bir hastanede tedavi gören baba Ergin Oda, bebeÄŸini ilk kez gazetecilerin kendisini görüntülü olarak cep telefonu aramasıyla görebildi. Dakikalarca kızını seyreden baba, duygu dolu anlar yaÅŸadı. 
Bülent Ecevit Ãœniversitesi SaÄŸlık Uygulama Merkezinde taÅŸeron firmada temizlik görevlisi olarak çalışan 32 yaşındaki Ergin Oda ve 32 yaşındaki eÅŸi Gülden Oda, 7 yıldır bebek hasreti yaÅŸadı. Çift, yıllardır yaÅŸadıkları çocuk hasretini 2018 yılının ilk dakikalarında giderdi. Saatler 00.05’i gösterdiÄŸinde Gülden Oda, ’Amine’ ismini verdikleri kız çocuÄŸunu dünyaya getirdi. Zonguldak Kadın DoÄŸum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde sezeryan ameliyatı ile dünyaya gelen Amine bebek anne ve babasına büyük sevinç yaÅŸattı.
Bebeğini, hasta odasında cep telefonuyla görebildi
BEÃœ SaÄŸlık Uygulama ve AraÅŸtırma Hastanesinde “Epilepsi” tanısıyla tedavi altına alınan baba Ergin Oda, bebeÄŸinin doÄŸum haberini alınca buruk bir mutluluk yaÅŸadı. Tedavi gördüğü hastanede olması sebebiyle eÅŸinin yanında olamayan Ergin Oda, “Amine” bebeÄŸi gazeteciler sayesinde görebildi. Cep telefonuyla görüntülü olarak ulaşılan baba Ergin Oda, gazetecilerin “ÇocuÄŸunuzu ilk kez göreceksiniz deÄŸil mi?” sorusuna “7 yıldır çocuÄŸumuz olmuyordu. Ben zaten hastanede yatıyorum, hastanedeyim” yanıtını verdi.
Dakikalarca bebeÄŸini seyretti
Kızını ilk kez cep telefonu aracılığıyla gören baba, yaÅŸadığı mutluluk nedeniyle bir süre ÅŸaÅŸkınlık yaÅŸadı. Duygu dolu anlar yaÅŸayan baba Ergin Oda, “Heyecandan aklıma bir ÅŸey gelmiyor. Duygulandım” diye ifade etti.
Dakikalarca kızını seyreden Ergin Oda ardından da eÅŸi Gülden Oda ile görüştü. EÅŸine seslenen Gülden Oda ise “Sen de aramızda olsaydın daha güzel olacaktı. Ben iyiyim. Çabuk iyileÅŸ de yanımıza gel. Merak etme” dedi.
“EÅŸimde olsaydı çok güzel olacaktı”
Gazetecilere duygularını ifade eden Gülden Oda “Çok mutluyum. Sürpriz oldu. Sürprizim geldi. Benim aÅŸkım, bir tanem. Bir tane aÅŸkım vardı bir tane daha oldu. Ä°nsan bebeÄŸini eline alınca ne hissederse bende onu hissediyorum. 2018’in ilk bebeÄŸi. Çok mutluyuz, çok heyecanlıyız. DoÄŸum çok güzel geçti. Doktorumuza hemÅŸirelerimize, personel arkadaşımıza çok teÅŸekkür ediyoruz. EÅŸim de hastaydı gelemedi. O da olsaydı çok güzel olacaktı. EÅŸim öbür hastanede. Sizin sayenizde o da bebeÄŸini gördü. Size de çok teÅŸekkür ederim. Adını Amine koyacağız” diye ifade etti.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran2
gülücük1
üzgün1
şaşkın0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo