Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

2 YARALI VAR !.

2 YARALI VAR !.

Ereğli’de bir otomobil park halindeki araca çarptı. Bir başka kazada motosiklet devrildi 2 kişi yaralandı.


 

EreÄŸli'de gün içindeki ilk kaza  UÄŸur Mumcu caddesinde meydana geldi.

 Alınan bilgilere göre Akaryakıt istasyonundan çıkan otomobil sürücüsü direksiyon hâkimiyetini kaybedip park halindeki otomobile çarparak durabildi. Kazada kısa süreli ÅŸok yaÅŸayan sürücünün yardımına vatandaÅŸlar koÅŸarken, kazada yaralanan olmadı. Araçlarda maddi hasarın oluÅŸtuÄŸu kaada hazırlanana tutanağın ardından araçlar kaza yerinden kaldırıldı.

KÖPEĞE ÇARPMAMAK İÇİN !.

Gün içinde ikinci kaza  EreÄŸli’ye baÄŸlı Aydınlar köyü mevkiinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre Subaşı istikametine giden motosiklet sürücüsü bir anda karşısına çıkan köpeÄŸe çarpmamak için manevra yaptı.

Yaptığı manevra sonrasında sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybettiÄŸi motosiklet devrilerek kaymaya baÅŸladı. Kazayı gören vatandaÅŸlar saÄŸlık ekiplerine haber verirken, kısa sürede olay yerine gelen 112 ekipleri yaralı sürücü ve yolcusuna ilk müdahaleyi yaptıktan sonra devlet hastanesine kaldırdı. Yaralıların saÄŸlık durumlarının iyi olduÄŸu öğrenildi.  Kazayı gören vatandaÅŸlar “KöpeÄŸe çarpmamak için çok uÄŸraÅŸtı. Dengesini kaybedip düştü. Motordaki gençler de Köpek de yaralandı. Allah’tan ucuz atlatıldı” dediler. Kaza ile ilgili soruÅŸturma baÅŸlatıldı.

 

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
.. bi dost

24 AÄŸustos 2020 - 01:42

Ereğlide şoför çok ya. Mukemmelsiniz. Sehirdışından memleketimize geliyoruz araba kullanmaya korkuyoruz. Gereksiz korna basmalar, seyir halindeyken arkadan dibine kadar girmeler. Bu ziyniyetle hicbir yere varamazsiniz. Önce trafikte birbirinize saygılı olmayı öğrenin. O zaman bu saçmalıklar son bulur.

Ersin EreÄŸli

21 AÄŸustos 2020 - 20:08

Ereğli nin iyi bir değişime ihtiyacı var. Geç bile kalındı.

Yorum Yazın

Canlı Radyo