Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

2’si ağır 13 kişi yaralandı

2’si ağır 13 kiÅŸi yaralandı

Zonguldak Alaplı ve EreÄŸli ilçelerinde meydana gelen trafik kazalarında 2’si ağır 13 kiÅŸi yaralandı.


Edinilen bilgiye göre, Taşkın E. idaresindeki 41 KV 453 plakalı otomobil, Reyhan K. yönetimindeki 67 SG 534 plakalı otomobil ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle sürücü Taşkın E. ve Reyhan K. ile birlikte, Gamze S., Ayşe U. ve Yakup R. ile Nisan S. isimli bebekler yaralandı.
Kazayı görenlerin haber vermesiyle gelen 112 Acil Sağlık ekipleri, yaralılara olay yerinde ilk müdahalelerini yaptıktan sonra Alaplı ve Ereğli Devlet Hastanesine kaldırdı.
EreÄŸli’de kaza: 2’si ağır 5 yaralı
Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında ise 2’si ağır 5 kiÅŸi yaralandı. 
Ä°ddiaya göre, yeÄŸenini hastaneye götüren 67 TJ 163 plakalı hafif ticari kamyonet sürücüsü Recep M. (29), Kışla KavÅŸağından dönüş yapan Berkan Y.’nin (30) kullandığı 67 UD 233 plakalı otomobile çarptı. Kazada otomobil sürücüsü Berkan Y. ile Recep M.’nin kullandığı kamyonette bulunan Hatice E. (38), Mehmet E. (33), E.E. (2) Fatma M. (62) yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil SaÄŸlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından özel ve devlet hastanelerine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan Berkan Y. ve diÄŸer araçta bulunan Hatice E.’nin durumlarının ağır olduÄŸu, Fatma M.’nin kolunda kırık olduÄŸu, baba Mehmet E. ile oÄŸlu E.E.’nin ise durumlarının iyi olduÄŸu ve tedavilerinin devam ettiÄŸi öğrenildi. 
Savcılık kaza ile ilgili soruÅŸturma baÅŸlattı. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

şaşkın3
gülücük2
üzgün1
hayran0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo