Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

2. OTURUMUN DETAYLARI BELLİ OLDU

2. OTURUMUN DETAYLARI BELLÄ° OLDU

Toplu sözleşme görüşmelerinde 2. oturum tamamlandı.


 Türk metal Sendikası ile Tat metal A.Åž. arasındaki 4. Dönem Toplu Ä°ÅŸ SözleÅŸmesi Görüşmelerinde 2. Oturumun gerçekleÅŸtirildiÄŸi bildirildi.

Sendika ÅŸubesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Gülüç Beldesindeki Büyük Anadolu EreÄŸli Otel’de gerçekleÅŸtirilen toplantıya; Türk Metal Åžube BaÅŸkanı Yakup Yılmaz ile birlikte; Åžube Sekreteri Hakan Eskibina, Åžube Mali Sekreteri Ferdi Ergün, Åžube TeÅŸkilatlandırma Sekreteri Çetin Altay, Tat Metal Ä°ÅŸyeri BaÅŸtemsilcisi ErÅŸah ErdoÄŸdu ile Toplu SözleÅŸme Daire Uzmanı Yasin AydoÄŸan yer aldı.
Åžirket kanadından ise Tat Metal A.Åž. Ä°nsan Kaynakları Direktörü Ceyhan Kuyumcu ve Tat Metal A.Åž. Avukatı Fırat Karadayı’nın hazır bulunduÄŸu oturumda görüşülen 25 idari maddeden 22 madde, Türk Metal’in iÅŸverene sunduÄŸu taslaktaki ÅŸekliyle kabul edildi.
3 idari madde ve diÄŸer maddelerin görüşülmesi için bir sonraki toplantı üzerinde karar veren taraflar, 21 Ocak’ta aynı yerde saat 11.00’de üçüncü oturumda bir araya gelecekler.
1 Ocak 2022’den geçerli olan ve 2 yılı kapsayacak Toplu Ä°ÅŸ SözleÅŸme görüşmeleri, Tat Metal’de çalışan 315 sendikalı işçiyi kapsıyor. 
YILMAZ SOSYAL HESABINDAN…
DiÄŸer yandan, Türk Metal Åžube BaÅŸkanı Yılmaz, toplantının ardından sosyal hesabından yaptığı paylaşımında, “GerçekleÅŸen toplantının Sadece Türk Metal emekçilerinin deÄŸil, Türkiye iÅŸci sınıfının umudu Önderimiz ve Liderimiz Genel BaÅŸkanımız Sayın Pevrul Kavlak’ın önderliÄŸinde ve liderliÄŸinde, baÅŸta Tat Metal emekçileri olmak üzere teÅŸkilatımıza ve emek camiasına hayırlı olmasını dileriz” ifadelerine yer verdi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
kızgın1
hayran0
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo