Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

2 MAHALLE VE 2 KÖYDEN ACI HABER !

2 MAHALLE VE 2 KÖYDEN ACI HABER !

Ereğli`den acı haber. 2 köy ve 2 mahalleden acı haber


Sarıkokmaz Mahallesi sakinlerinden Fatma Çiv, Zekiye GöktaÅŸ, Hüseyin, Recep ile Yıldıray Akkurt’un anneleri, Merhum Kadir Akkurt’un eÅŸi, Merhume Zekiye ile Merhum Hasan Çiv’in kızları, Nazmiye AKKURT vefat etmiÅŸtir.

Merhumenin cenazesi bugün Cuma namazına Müteakip Sarıkokmaz Aktaş Camiinde cenaze namazı kılındıktan sonra Aktaş Mezarlığında toprağa verilecektir.

 

AÅŸağı DoÄŸancılar Köyü sakinlerinden Merhum Ä°smail Aydın ve Merhume Remziye Aydın’ın Kızları, Baki Aydın, Ahmet Aydın, Ayla Yılmaz, Sema Öz’ün KardeÅŸleri, Turgut Öz’ün yengesi, DoÄŸancılar Köyü  Eski Muhtarı Raif Aydın Ve Mukaddes Aydın’ın yengeleri, Erdemir Nakliyat Müdürlüğünden Emekli Alaplı Gençlik Sitesi Sakinlerinden Bülent SipahioÄŸlu’nun EÅŸi, Hava SÄ°PAHÄ°OÄžLU vefat etmiÅŸtir.

Merhumenin Cenazesi Bugün İkindi Namazına Müteakip Alaplı Merkez Camiinde Cenaze Namazı Kılındıktan Sonra Aşağı Doğancılar Mezarlığında toprağa verilecektir.

       

Çarşı Esnaflarından Terzi Serpil Åžentürk’ün EÅŸi, Ä°lhami Åžentürk ve Seçil Buladı’nın Babaları, Televizyoncu Ali Osman Ersöz, Atilla Ersöz ve Ertan Ersöz’ün eniÅŸteleri, Abdurrahman ÅžENTÃœRK vefat etmiÅŸtir.

Merhumun cenazesi bugün Cuma Namazına Müteakip Hatip Camiinde Cenaze Namazı kılındıktan sonra ÅŸehir mezarlığında topraÄŸa verilecektir.

 

Üçköy  Köyü sakinlerinden YaÅŸar Akkaya,Naciye Çınar ve Üçköy Köyü eski muhtarı Bahattin Akkaya’nın anneleri, Elektrikçi Hacı Ali Osman Çınar’ın kayınvalidesi, TuÄŸrul Çınar’ın anneannesi,Sinan ve Umut Akkaya’nın babaannesi, Merhum Ömer Akkaya’nın eÅŸi Emine AKKAYA vefat etmiÅŸtir.

Merhumun cenazesi bugün öğle namazına Müteakip Üçköy Köyü köy mezarlığında toprağa verilecektir.

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo