19 o C Kdz. Ereğli

2 MAHALLE 4 KÖYDEN ACI HABER

Ereğli`de Bugün Kaybettiklerimiz

Çevre ve Yaşam 3 yıl 7 ay 13 gün 18 saat 20 dakika önce 10361

Haberi Paylaşın

Kepez Mahallesi sakinlerinden, Merhum Mehmet Akyaz ve Merhume Hava Akyaz’ın kızları; Cemal Ağralı’nın eşi; Yücel, Yavuz, Mehmet ve Cemil Ağralı ile Zeynep Arslan’ın anneleri; Muzaffer Akyaz, Nuran Erbakan Ve Aysel Karakuş’un ablaları Emine AĞRALI vefat etmiştir.

Müftü Mahallesi sakinlerinden; Merhum Şeref Şentürk ve Fatma Şentürk’ün kızları; Erkan, Ersan ve Ertan Şentürk İle Nuray Aydemir’in kız kardeşleri; Bayan Kuaförü Bülent Karayel’in eşi; Kerem ve Cemre Karayel’in anneleri Erdemir çalışanlarından Nurhan KARAYEL vefat etmiştir.

Cemaller Köyü Çavuşağzı Mahallesi sakinlerinden; Hatice Aker’in eşi; Adem ve Elif Aker’in babaları; Ereğli Belediye personellerinden Seyhan Kaya’nın Kayınpederi; Ali İhsan oğlu Mehmet AKER vefat etmiştir.

Tepeören Köyü eşrafından ; Merhum Ali Şenol’un Eşi; Bayram, Ayhan, Adnan ve Orhan Şenol İle Aydan Ünlü’nün anneleri; Gülemen, Sibel, Fatma, ve Arzu Şenol İle Tuncer Ünlü’nün kayınvalideleri Ayşe ŞENOL vefat etmiştir.

İlçemiz Soğanlı Yörük Köyü Yörük Mahallesi sakinlerinden; Hava Kandil’in eşi; elektrikçi İsmail Kandil , Şerafettin Kandil ile Şerife, Rahmiye,Hanife, Ayşe,Sevgi ve Bilge’nin babaları Şerafettin KANDİL vefat etmiştir.

EN ÇOK OKUNAN

4 gün 11 saat 20 dakika önce 1 ÖLÜ 1 YARALI !
6 gün 18 saat 2 dakika önce ÖZEL HASTANEDE OLAY
4 gün 17 saat 2 dakika önce HASTANEDE OLAY (!) İŞTE O ANLAR !..
4 gün 11 saat 7 dakika önce HUYLU HUYUNDAN VAZGEÇMEDİ !
4 gün 7 saat 17 dakika önce KIZIM SANA SÖYLÜYORUM, EREĞLİ SEN ANLA !
5 gün 16 saat 37 dakika önce 2 ÖLÜ 23 YARALI !
6 gün 16 saat 2 dakika önce ZONGULDAK YOLUNDA KAZA !
2 gün 18 saat 39 dakika önce AHMET ÜÇPINAR HAYATINI KAYBETTİ
1 gün 14 saat 24 dakika önce EREĞLİ'DE 6 KİŞİ GÖZALTINDA