Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

2 MAÇTA 17 GOL ATILDI!.

2 MAÇTA 17 GOL ATILDI!.

Kdz.Ereğli Belediyesinde müdürlükler arası personelin forma giydiği futbol turnuvası başladı. İlk gün oynanan 2 maçta, 17 gol atıldı.

Kdz. Ereğli Belediyesi,  personeller arası futbol turnuvası başladı.

Kdz.Ereğli Belediyesinde personel kaynaşmasını ön plana çıkararak önümüzdeki yıllarda gelenekselleşmesi planlanan ve 3’erli 4 ayrı grupta 12 takımın katıldığı turnuvanın Kışla Belediyespor tesislerindeki başlama vuruşunu Belediye Başkan Yardımcıları Ayhan Atay ve Hüseyin Ağlar birlikte yaptı.

Atay ve Ağlar’ın yanı sıra, Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Bulak, Daire Müdürleri ve personellerin izlediği turnuvanın ilk gün oynanan 2 maçında 17 gol atıldı.

2-0 geriye düştüğü turnuvanın ilk maçında, İtfaiye Müdürlüğünü 6-2 mağlup eden Temizlik İşleri Müdürlüğü ile turnuvaya 3 ayrı takımla katılan Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğünün 1. takımı da, Park Bahçeler Müdürlüğünü 9-0 mağlup ederek göz doldurdu.

Turnuva bugün oynanacak Ulaştırma Müdürlüğü – Su Kanalizasyon (3) ve İşletme İştirakler – Mali Hizmetler karşılaşmaları ile devam edecek.

Turnuva statüsü gereği gruplarını son sırada tamamlayacak takımlar, grup müsabakaları sonunda elenirken, ilk 2 sıradaki takımlar bir üst tura yükselecek.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo