25 o C Kdz. Ereğli

2 KİŞİ TUTUKLANDI

Ereğlİ`deki 2 kişi taksi şoförünü gasp etti

Gündem 11 gün 16 saat 36 dakika önce 3564

Haberi Paylaşın


Olay, 13 Haziran’da Ereğli Kışla Mahallesi Osmantepe mevkiinde meydana geldi.

İddiaya göre Alaplı ilçesinde kavgaya karışan Muharrem Aydın ile Suat Satılmış, sabaha karşı Ereğli’den Alaplı Emniyet Müdürlüğüne gitmek için taksi çağırdı. 67 T 5003 plakalı taksi sürücüsü Mehmet Oğuz, 2 kişiyi alarak önce emniyete daha sonra Alaplı Devlet Hastanesine götürdü.

Buradan darp raporu için Ereğli Devlet Hastanesi’ne sevk edilen 2 kişiyi taşımaya devam eden Mehmet Oğuz, hastanenin ardından müşterileri alkol içmek istediği için Osmantepe mevkiinde kırsal alana gitti. Saat 10.30 sıralarında müşterileri, darp ettikleri Mehmet Oğuz’a verdikleri 2 bin 900 lira taksi parasını da gasp etti. Saldırganların dalgınlığından faydalanıp ormana kaçan Oğuz, polis ekiplerinden yardım istedi. Önce Aydın’ı yakalayan ekipler daha sonra firari Satılmış’ı da yakaladı. Adliyeye sevk edilen 2 kişi, tutuklandı.

‘ŞAHISLARLA SABAHA KADAR İLGİLENDİM’
Yaşadığı saldırı anlarını anlatan taksici Mehmet Oğuz “Şoförlükle geçiniyorum. Şahıslar Alaplı'da bir olaya karışmışlar. Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü önünden aldım. Alaplı Emniyet’e götürdüm. Darptan dolayı Alaplı emniyeti bunları Alaplı Devlet Hastanesi'ne sevk etti. Oradan Ereğli devlet Hastanesi'ne sevk oldular. Şahıslarla beraber Ereğli Devlet Hastanesi'ne geldim. Şahıslarla sabaha kadar ilgilendim. İlgilendikten sonra tekrar bunları Alaplı Emniyetine götürüyordum. Alaplı Emniyetine ifade verdikten sonra Ereğli’ye döndüm. Ereğli'de merkeze döndükten sonra beni salmadılar. Alkol alıp Osmantepe’ye çıkarttılar. Orada beni darp edip o akşam bana ödedikleri taksi parasını geri aldılar.

Ellerinden kaçarak kurtuldum. Arabamı da orada olay yerinde bıraktım. Ondan sonra patronumu mal sahibini aradım. Sonrasında polis ekipleri ile beraber gelip beni olay yerinden alıp karakola getirdiler. Şu anda da şikâyetim hala devam etmekte” dedi.
Mehmet Oğuz’un mesai arkadaşları da kendisine geçmiş olsun dileklerini iletirken, bir daha böyle şeylerin yaşanmamasını temennisinde bulundular.

Gündem

KAZA; 4 YARALI

Gündem

9 YARALI VAR !

EN ÇOK OKUNAN

3 gün 19 saat 46 dakika önce DENİZ BİR CAN DAHA ALDI !
6 gün 18 saat 34 dakika önce PLAJLAR BÖLGESİNDE 5 ARAÇ BİRBİRİNE GİRDİ
1 gün 23 saat 19 dakika önce AZ KALSIN ZİNCİRLEME KAZA OLUYORDU !
3 gün 23 saat 36 dakika önce ÖZKUL HAYATINI KAYBETTİ
3 gün 2 saat 4 dakika önce EREĞLİ'DE BİR BARDAK ÇAY 10 TL !
3 gün 23 dakika önce KAZA; 4 YARALI
6 gün 19 saat 12 dakika önce BETON MİKSERİ SÖNDÜRDÜ !
1 gün 16 saat 42 dakika önce KAFA KAFAYA ÇARPIŞTILAR !
23 saat 16 dakika önce YOLCULUK 1 AY SÜRECEK !