14 o C Kdz. Ereğli

2 KAZA 6 YARALI !.

Arı sokan arkadaşlarını hastaneye yetiştirmek isterken istinat duvarına çarptılar. 5 yaralı var.

Gündem 3 yıl 10 ay 29 gün 16 saat 19 dakika önce 3775

Haberi Paylaşın

Zonguldak’ta arı sokan arkadaşlarını hastaneye yetiştirmeye çalışan gençler kaza yaptı. İstinat duvarına çarpan araçtaki 5 kişi yaralandı.Ereğli'de de Ören kavşağında 2 araç çarpıştı, 1 kişi yaralandı.

İlk kaza, akşam saatlerinde Zonguldak-Ankara karayolunun 14. kilometresinde meydana geldi. İddiaya göre, Zonguldak’ta arıcılıkla uğraşırken arkadaşını arı sokan gençler hastaneye gitmek için yola çıktı. Ali Şükrü Akçağır idaresindeki 67 AK 012 plakalı aracın sürücüsünün kontrolünden çıkan araç yol kenarında bulunan istinat duvarı ve direğe çarptı. Çarpmanın etkisiyle araç içinde olan araç sürücüsü Ali Şükrü Akçağır, Hamza Ekşi, Mehmet Ayil, Sayed Sharif Jaffar ve ismi öğrenilemeyen bir kişi olmak üzere toplam 5 kişi yaralandı. Çevredeki vatandaşların durumu ekiplere haber vermesiyle olay yerine AFAD, polis, itfaiye ve 112 sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler araç içinde sıkışan yaralıları çıkartarak hastanelere gönderildi.

EREĞLi'DE DE KAZA VAR !. 1YARALI

Ereğli'de de iki otomobilin çarpışması sonucu bir kişi yaralandı.

Kaza 23.00 sularında Ereğli Zonguldak karayolu Ören kavşağında meydana geldi. İddiaya göre Ormanlı istikametinden Ereğli istikametine giden Sinan Çoban idaresindeki (28) 67 LH 344 plakalı otomobil ile Ereğli’den Zonguldak istikametine giden Recep Aydın (31) idaresinde ki 28 BB 907 plakalı otomobil ile Ören kavşağında çarpıştı. Araçlardan bir tanesi çarpışmanın etkisi ile refije, diğeri ise yol kenarında ki Polisler için konan konteynera çarparak durabildi. Kazada araç sürücülerinden Sinan Çoban yaralanırken, yaralı olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından devlet hastanesine kaldırıldı. Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu ve tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Ereğli belediyesi itfaiye müdürlüğü ekipleri araçlarla ilgili gerekli çalışmasını tamamladıktan sonra olay yerinden ayrıldı. Kazada hurdaya dönen araçlar çekici ile olay yerinden kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

EREĞLİ'DEKİ KAZANIN GÖRÜNTÜLERİ

2 KAZA 6 YARALI !.

Gündem

ACI HABER

EN ÇOK OKUNAN

6 gün 18 saat 29 dakika önce YİNE GÜLÜÇ YİNE OLAY !
6 gün 20 saat 9 dakika önce "ÇOK PİŞMANIM " DEDİ !
6 gün 6 saat 1 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !
1 gün 23 saat 29 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
6 gün 19 saat 30 dakika önce SANİYE SANİYE GÖRÜNTÜLENDİ !
1 gün 2 saat 16 dakika önce GÖKHAN DEMİRTAŞ HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
1 gün 8 saat 11 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
6 saat 59 dakika önce ANKARA'DAN EREĞLİ'YE ACI HABER
1 gün 1 saat 50 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
7 gün 16 saat 38 dakika önce MESLEĞE HEVESİ VARMIŞ !