Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

2 KAZA 6 YARALI !.

2 KAZA 6 YARALI !.

Arı sokan arkadaşlarını hastaneye yetiştirmek isterken istinat duvarına çarptılar. 5 yaralı var.


 Zonguldak’ta arı sokan arkadaşlarını hastaneye yetiştirmeye çalışan gençler kaza yaptı. İstinat duvarına çarpan  araçtaki 5 kişi yaralandı.Ereğli'de de Ören kavşağında 2 araç çarpıştı, 1 kişi yaralandı.

İlk kaza, akşam saatlerinde Zonguldak-Ankara karayolunun 14. kilometresinde meydana geldi. İddiaya göre, Zonguldak’ta arıcılıkla uğraşırken arkadaşını arı sokan gençler hastaneye gitmek için yola çıktı. Ali Şükrü Akçağır idaresindeki 67 AK 012 plakalı aracın sürücüsünün kontrolünden çıkan araç yol kenarında bulunan istinat duvarı ve direğe çarptı. Çarpmanın etkisiyle araç içinde olan araç sürücüsü Ali Şükrü Akçağır, Hamza Ekşi, Mehmet Ayil, Sayed Sharif Jaffar ve ismi öğrenilemeyen bir kişi olmak üzere toplam 5 kişi yaralandı. Çevredeki vatandaşların durumu ekiplere haber vermesiyle olay yerine AFAD, polis, itfaiye ve 112 sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler araç içinde sıkışan yaralıları çıkartarak hastanelere gönderildi.

EREĞLi'DE DE  KAZA VAR !. 1YARALI

 Ereğli'de de iki otomobilin çarpışması sonucu bir kişi yaralandı. 

Kaza 23.00 sularında Ereğli Zonguldak karayolu Ören kavşağında meydana geldi. İddiaya göre Ormanlı istikametinden Ereğli istikametine giden Sinan Çoban idaresindeki (28) 67 LH 344 plakalı otomobil ile Ereğli’den Zonguldak istikametine giden Recep Aydın (31) idaresinde ki 28 BB 907 plakalı otomobil ile Ören kavşağında çarpıştı. Araçlardan bir tanesi çarpışmanın etkisi ile refije, diğeri ise yol kenarında ki Polisler için konan konteynera çarparak durabildi. Kazada araç sürücülerinden Sinan Çoban yaralanırken, yaralı olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından devlet hastanesine kaldırıldı. Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu ve tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Ereğli belediyesi itfaiye müdürlüğü ekipleri araçlarla ilgili gerekli çalışmasını tamamladıktan sonra olay yerinden ayrıldı. Kazada hurdaya dönen araçlar çekici ile olay yerinden kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

EREĞLİ'DEKİ KAZANIN GÖRÜNTÜLERİ

2 KAZA 6 YARALI !.

Arı sokan arkadaşlarını hastaneye yetiştirmek isterken istinat duvarına çarptılar. 5 yaralı var.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

şaşkın3
gülücük2
üzgün2
kızgın1
hayran0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo