13 o C Kdz. Ereğli

2 HEKİM DAHA GÖREVE BAŞLADI

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

Sağlık 5 yıl 6 ay 5 gün 7 saat 53 dakika önce 2737

Haberi Paylaşın

Karadeniz Ereğli Devlet Hastanesi’ne atanan 2 uzman hekimin görevlerine başladıkları bildirildi.
Edinilen bilgiye göre, her geçen gün hekim sayısını artıran hastanede göreve atanan iki doktor hasta kabulüne başladı. Hastane yönetiminden yapılan açıklamaya Psikiyatri Uzmanı Ufuk Keskin ile Üroloji Uzmanı Osman Gençoğlu Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi’ne atanmalarının ardından hizmet vermeye başladı.
2006 yılında Haydarpaşa Lisesi’nden mezun olup, 2012 yılında Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde eğitim hayatını bitiren Psikiyatri Uzmanı Ufuk Keskin, 16 aylık pratisyen hekimliği süresinde Toplum Ruh Sağlığı Merkezi’nde idarecilik yaparken, Verem Savaş Dispanseri’nde çalıştı. 2013 yılında Psikiyatri asistanlığına başlayan Keskin 2018 yılında Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi’ne Uzman Hekimlik olarak atandı.
Zonguldak’ın Ereğli ilçesi doğumlu olan Üroloji Uzmanı Osman Gençoğlu ise İlk okul ve Ortaokul eğitimini Kdz. Ereğli’de tamamladı. Cerrahpaşa Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olan Üroloji Uzmanı Osman Gençoğlu, Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden Üroloji eğitimi aldı. Mecburi hizmetini Yüksekova’da tamamlayan Gençoğlu daha sonra Zonguldak ili ve il dışında özel hastanelerde görev yaptıktan sonra Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi’nde atandı.
Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Vildan Türkeli göreve yeni başlayan hekimlere başarı temennisinde bulunurken, Kdz. Ereğli ve bölge halkına hayırlı olmasını diledi.

EN ÇOK OKUNAN

1 gün 15 saat 18 dakika önce ANKARA'DAN EREĞLİ'YE ACI HABER
1 gün 16 saat 30 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
2 gün 10 saat 35 dakika önce GÖKHAN DEMİRTAŞ HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
3 gün 7 saat 48 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
2 gün 10 saat 9 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
1 gün 4 saat 24 dakika önce EREĞLİ'DE FECİ KAZA ; AĞIR YARALI !
2 gün 12 saat 31 dakika önce YAZA AYINA YETİŞECEK !
4 gün 13 saat 38 dakika önce ŞÜPHELİ ARAÇTA UYUŞTURUCU !
6 gün 1 saat 42 dakika önce AYDIN BATTAL EREĞLİ FM'İN KONUĞU OLDU !
1 gün 8 saat 40 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !