Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

2 GÖZALTI VAR, 3 KİŞİ ARANIYOR

2 GÖZALTI VAR, 3 KİŞİ ARANIYOR

Ereğli`de hareketli saatler yaşandı.


EreÄŸli'de iki kardeÅŸ arasında çıkan kavgada kan aktı. 

Olay ilçe merkezinde meydana geldi. İddiaya göre Orhan K. ile ağabeyi İrfan K. arasında henüz belirlenemeyen nedenden dolayı tartışma çıktı. Çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönerken, Orhan K. kavgada aldığı darbelerle hastanelik oldu. Haber verilen polis ekiplerinin müdahale ettiği olayda İrfan K. gözaltına alınırken, yüzüne aldığı darbelerle kanlar içinde kalan Orhan K. ise sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Orhan K. nin yüzüne aldığı darbelerden dolayı ameliyata alınacağı ifade edilirken, İrfan K. ise emniyetteki ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkemece yurt dışına çıkma yasağı konularak adli kontrol şartı ile serbest bırakıldığı öğrenildi.

EREĞLİ'DE KIZ KAÇIRMA OLAYI

 EreÄŸli'ye  baÄŸlı Kızılca köyünden kız kaçıran ÅŸahsın evi Jandarma ve polis ekiplerince didik didik arandı.

Olay ilçeye baÄŸlı BaÄŸlık Mahallesi Cumhuriyet Evleri mevkiinde meydana geldi. Ä°ddiaya göre Kızılca köyünden kız kaçıran ÅŸahsın evi Polis ve Jandarma ekiplerince didik didik arandı. Kaçırılan kızın ailesinin evdeki altınlarının da kaybolduÄŸunu iddia etmesi üzerine Polis ve Jandarma ekipleri tarafından kızı kaçırdığı iddia 3 ÅŸahsın BaÄŸlık Mahallesi’ndeki evinde detaylı arama yapıldı. BaÄŸlık Mahalle Muhtarı Muhsin Aydın’ın da katıldığı aramada hem ÅŸahıslara hem de çalındığı iddia edilen altınlara ulaşılamadığı öğrenildi. Olayla ilgili soruÅŸturma baÅŸlatıldığı öğrenildi.

EREÄžLÄ°'DE HIRSIZLIK

Ereğli 'de girdikleri iş yerlerinden hırsızlık yaptıkları belirlenen RUS uyruklu biri kadın 2 kişi gözaltına alındı.

EreÄŸli’de EREYLÄ°N alışveriÅŸ merkezi baÅŸta olmak üzere birçok iÅŸ yerinden hırsızlık yaptığı belirlenen RUS uyruklu biri kadın iki kiÅŸi polis tarafından takibe alındı. AsayiÅŸ Büro ve Karakol ekiplerinin takip ettiÄŸi 2 kiÅŸi çok geçmeden gözaltına alındı. Ä°ki zanlı emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edileceÄŸi öğrenildi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

şaşkın2
gülücük1
hayran1
kızgın1
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo