Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

1994'TEN BU YANA SÜREN GELENEK !

1994'TEN BU YANA SÃœREN GELENEK !

Kdz. Ereğli Belediyesi tarafından Geleneksel Sünnet Şöleni gerçekleştirildi.


Kdz. Ereğli Belediyesi tarafından Geleneksel Sünnet Şöleni gerçekleştirildi. Şölende, Belediye Başkanı Halil Posbıyık, sünnet ettirilen 210 çocuğa bisiklet, top ve saat hediye ederken çocukların mutluluğu ve heyecanı görülmeye değerdi.


1994’DEN BU YANA SÃœREN GELENEK

Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Halil Posbıyık’ın göreve ilk geldiÄŸi 1994 yılından bu yana gerçekleÅŸerek geleneksel hale gelen Sünnet Şöleninde, bu yıl sünnet ettirilen 210 çocuÄŸa bisiklet, top ve saat hediye edildi. 

ÖNCE SAHİL TURU ATTILAR, KORTEJLE DEVAM ETTİ

Sünnet Şöleni, çocuklar ve ailelerin Safranbolu Belediyesi’nden gelen üstü açık otobüs ile yaptığı sahil turunun ardından, Ä°nönü Parkı’ndan Amfi Tiyatro’ya kadar Düzce Belediyesi Mehter takımı eÅŸliÄŸinde aileleriyle beraber kortej yürüyüşü ile baÅŸladı.

Sahildeki Amfi Tiyatro alanında düzenlenen etkinliğe; CHP Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğrul, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Kdz. Ereğli Kadın Gücü Kooperatifi Başkanı Neriman Posbıyık, Belediye Başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, CHP İlçe ve Kadın Kolları Yönetimi, İlçe Müftüsü Sabri Kütükçü, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri ve sünnet olan 210 çocuğun yakınları katıldı.

Saygı duruÅŸu ve Ä°stiklal Marşının ardından, Mevlid okutuldu. Mevlid’in ardından Ä°lçe Müftüsü Sabri Kütükçü tarafından dua okundu.

ÇOCUKLARIMIZIN HEYECANINA ORTAK OLMAK GÜZEL

Şölende konuÅŸan Belediye BaÅŸkanı Halil Posbıyık, çocukların ve ailelerinin heyecanı ve mutluluÄŸuna ortak olmaktan büyük memnuniyet duyduÄŸunu belirterek ÅŸunları söyledi: “Öncelikle Pençe-Kilit Operasyonu’nda ÅŸehit düşen Zonguldaklı hemÅŸehrimiz Uzman Onbaşı Mustafa Sezer’e ve tüm kahraman ÅŸehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanları cennet olsun.

Gelen şehit haberleri doğrultusunda, biz de, hafta sonu planlanan konserlerimizi iptal ettik. Bu etkinliğimizde de davul zurna gibi, bando gibi kısımları çıkardık.

Sevgili Çocuklar, bu özel günde yanınızda olmanın mutluluÄŸunu yaşıyoruz. Her dönem olduÄŸu gibi bu dönem de en büyük projem, “Çocukların mutlu yaÅŸadığı bir EreÄŸli” için, sizler için, var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz.

210 ÇOCUĞUMUZU SÜNNET ETTİRDİK

1994 yılında baÅŸlattığım ve geleneksel hale gelen Sünnet Şölenimizde bu yıl tam 210 çocuÄŸumuzu sünnet ettirdik. Şölen sonunda 210 çocuÄŸumuza bisiklet, top ve saat hediye edeceÄŸiz. Bu özel günde, çocuklarımızın eÄŸlenebilmeleri için sihirbaz gösterileri, sürpriz etkinlik ve ikramlar ayarladık. Bizlere gezi otobüsü için destek olan Safranbolu Belediyesi’ne ve Mehteran Takımı için Düzce Belediyesi’ne teÅŸekkür ediyorum.

DUAYEN BAÅžKANIMIZI KUTLUYORUM

CHP Zonguldak Milletvekili Eylem ErtuÄŸrul ise “Bugün bu güzel ortamda hep birlikte olmaktan çok büyük mutluluk duyuyorum. Bu güzel etkinlikte baÅŸta duayen Belediye BaÅŸkanımız Halil Posbıyık olmak üzere emeÄŸi geçen herkese teÅŸekkür ediyorum. Bugün delikanlılığa adım atan çocuklarımızın, Allah bugünü gösterdiÄŸi gibi damatlıklarını da gösterir inÅŸallah. Hayırlı olsun.” ÅŸeklinde konuÅŸtu.

ANADOLU – ECHOMAR HASTANELERÄ° Ä°LE YAZICIOÄžLU’NA TEÅžEKKÃœR PLAKETÄ°

Ayrıca Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Halil Posbıyık, şölene katkı saÄŸlayan; Anadolu Hastanesi adına Genel Müdürü Åžahin Elçi’ye, Echomar Hastanesi adına ve bireysel olarak destek olan Op. Dr. Barbaros Hayrettin Tabak  ile YazıcıoÄŸlu Åžirketler Grubu adına BuÄŸra YazıcıoÄŸlu’na teÅŸekkür plaketi takdim etti.

ÇOCUKLAR GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

Şölende çocuklar, sihirbaz, çizgi film karakterleri, jonklör ve tahta bacak ve çalınan çocuk müzikleriyle gönüllerince eğlenirken 210 çocuğa bisiklet, top ve saat hediye edildi.

1994'TEN BU YANA SÃœREN GELENEK !

Kdz. Ereğli Belediyesi tarafından Geleneksel Sünnet Şöleni gerçekleştirildi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Murat Åžahin

15 AÄŸustos 2023 - 14:31

YaÅŸa BAÅžKAN

Yorum Yazın

Canlı Radyo