Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ MESAJLARI!.

19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ MESAJLARI!.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

İşte Özbakır’ın mesajı;

Ülkemizin her karış toprağına terlerini ve kanlarını akıtarak tarihimize altın sayfalar yazdıran, Türkiye Cumhuriyeti’nin sonsuza kadar yaşamasının en büyük teminatı olan, Türk Kahramanlığının sönmeyen meşaleleri Gazilerimizin 19 Eylül Gaziler Günü’nü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Bu cennet vatan uğruna cepheden cepheye koşan ve şehit olmayı göze alan Gazilerimiz, cesaretin ve fedakârlığın sembolleri, ülkemizin medarı iftiharıdır.

Şehit ve Gazilerimizin ortaya koydukları azim ve kararlılıkla ulusal varlığımız elde edilerek bu günlere kadar ulaşılmıştır. Bundan sonra da, Kahraman Gazilerimizin emanetine asla leke sürdürmeyecek, onların aziz hatırasını ilelebet yaşatacağız. Bize miras bıraktıkları Cumhuriyetimizi birlik ve bütünlük içinde koruyacak, ülkemizi elbirliğiyle daha da güçlendireceğiz.

Bu duygularla ’Gaziler Günü’nü kutluyor, tüm şehitlerimizi, ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor, yaşayan gazilerimize en içten saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

********************************

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar 19 Eylül Gaziler Günü ile ilgili mesaj yayımladı.

Ulupınar mesajında;

19 Eylül tarihi, Atatürk’e 1921 yılında mareşallik rütbesi ile gazilik unvanının verildiği gündür. Bu nedenle, yurdumuzda her yıl 19 Eylül "Gaziler Günü" resmi olarak kutlanmaktadır.

Esaret altında yaşayamayan kahraman milletimiz tarih boyunca birçok evladını bu uğurda şehit ve gazi vermiştir. Düşmanlarına karşı vatanını canından aziz bilip korumak için mücadele eden tüm gazilerimizin 19 Eylül Gaziler Gününü en kalbi duygularımla kutluyorum.

Destanlar yaratan şehit ve gaziler tek tek birer onur abidemizdir.

Devlet ve millet olarak, gazilerimizin taşıdıkları onura yakışan hak ettikleri imkân ve şartlara kavuşturulmaları için gerekenler gösterilmeye devam edecektir.

Vatanın bütünlüğü, huzuru ve güvenliği için kanlarıyla, canlarıyla bu toprakları bize emanet eden aziz şehitlerimizi ve aramızdan ayrılan kahraman gazilerimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Bu vesile ile kendilerini minnet ve rahmetle anıyor, saygı ve şükranlarımı sunuyor, bir kez daha tüm gazilerimizin 19 Eylül Gaziler Gününü kutluyorum.

********************************

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, vatanın bağımsızlığı, bölünmez bütünlüğü ve ebedi varlığını korumak için cepheden cepheye koşan ve bu uğurda şehit olmayı göze alan gazilerin ülkenin medarı iftiharı olduğunu bildirdi.

Uysal, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, şu ifadelere yer verdi:

"Türkiye Cumhuriyetinin varlığını ilelebet devam ettirmek, milli birlik ve bölünmez bütünlüğü muhafaza etmek amacıyla, ülkemizin her karış toprağına kanlarını akıtan aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimiz, yazdığınız destanlar ile Türk Milleti’nin hafızasına kazınan isimleriniz, asla unutulmayacak ve sonsuza kadar yaşayacaktır. Hatıralarınıza sahip çıkmak ve yüceltmek bizim görevimizdir."

 

 

 

 

 

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo