Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

174 YIL OLDU…

174 YIL OLDU…

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Yurtta olduÄŸu gibi Karadeniz EreÄŸli’de de Türk Polis TeÅŸkilatı’nın 174’üncü kuruluÅŸ yıldönümü dolayısıyla tören gerçekleÅŸtirildi.
Devrim Bulvarı Atatürk Anıtı’ndaki törende Ä°lçe Emniyet Müdürü Ferdi Kuyu’nun Anıta çelenk bıraktı. Ardından saygı duruÅŸunda bulunuldu Ä°stiklal Marşı söylendi.
Kuyu, tören konuÅŸmasında, 10 Nisan 1845 yılında kurulan Türk Polis TeÅŸkilatı’nın 174’üncü yıldönümünü kutladıklarını hatırlatarak şöyle dedi:
“Bu ÅŸanlı üniformayı 174 yıldır üzerinde taşıyan deÄŸerli meslektaÅŸlarımızın ardından gelmek bizler için en büyük gurur kaynağı. Eminim bütün personelimiz bu üniformayı gururla taşıyorlar, bundan sonraki gelecek personelimiz de gururla taşıyacaklar. Siz deÄŸerli meslektaÅŸlarımızla bu üniformayı 17 yıldır taşımanın da haklı gururunu yaşıyorum. Sizin huzurunuzda mesleÄŸimize hayatını vermiÅŸ bir ÅŸehit çocuÄŸu olarak da aynı zamanda; tüm ÅŸehitlerimizi rahmetle anıyorum. Gazilerimize, emeklilerimize saÄŸlık sıhhat diliyorum, uzun ömürler diliyorum. Gururla bu mesleÄŸi yapıyoruz, bundan sonra da yapmaya devam edeceÄŸiz. Milletimizden aldığımız gücü hiçbir baskı altında kalmadan bu zamana kadar devam ettirdik, bundan sonra da devam ettireceÄŸimize inancım tamdır.”
Tören, toplu fotoğraf çektirilmesi ile son buldu.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo