Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

METEOROLOJİ’DEN UYARI ÜSTÜNE UYARI

METEOROLOJÄ°’DEN UYARI ÃœSTÃœNE UYARI

Zonguldak Ä°l Basın Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Karadeniz EreÄŸli, Alaplı, Devrek, Kilimli ve Çaycuma’da meydana gelen asayiÅŸ olayları ve olayların meydana geliÅŸine iliÅŸkin aktarılan bilgiler ÅŸu ÅŸekilde:

MERKEZ İLÇEDE ARAÇTAN HIRSIZLIK
Karaman Beldesinde, 06.11.2015 günü saat 10.45 sıralarında L.A. isimli ÅŸahıs müracaata bulunarak kendisine ait 67 AN 575 aracın garajda park halinde bulunduÄŸu esnada araçta takılı vaziyette bulunan let ışıkların yerinden sökülmek suretiyle çalınmış olduÄŸunu beyan etmiÅŸtir. Olay yerinde yapılan inceleme ve araÅŸtırmada olayın aydınlatılmasına yönelik iz ve emareye rastlanılmamıştır. Cumhuriyet Savcısı’nın talimatı ile olay fail ya da faillerinin yakalanması için tahkikata baÅŸlanılmıştır.

MERKEZ İLÇEDE TRAFİK GÜVENLİĞİNİ TEHLİKEYE SOKMA
Kardeşler Köyünde, 06.11.2015 gü bir işçi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre TTK Üzülmez Müessesesi 1. Ocakğının eksi 170 kodunda, meydana gelen tavan çökmesi sırasında, pano ayak üretimi işçisi Mehmet Aksakal (40) yaralandı.

ArkadaÅŸları tarafından kurtarılan Aksakal,kaldırıldığı Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Aksakal’ın vücudunun çeÅŸitli yerlerinde kırıklar olduÄŸu tespit edilirken, hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın