Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

16 YIL !

16 YIL !

Ereğli`deki cinayetin karar duruşması yapıldı. Kışla`daki cinayet için 16 yıl hapis kararı çıktı.


EreÄŸli 'de 11 Åžubat 2021 tarihinde meydana gelen cinayette Barış Merdan’ı ateÅŸli silahla vurarak öldüren Ramazan Öcal’ın mahkemesi tamamlandı. EreÄŸli Ağır Ceza mahkemesinde görülen davada Ramazan Öcal’a 16 yıl ceza verildiÄŸi öğrenildi. 

EreÄŸli’ye baÄŸlı Kışla Mahallesinde 11 Åžubat 2021 tarihinde meydana gelen olayda Ramazan Öçal ile Barış Merdan arasında çıkan kavgada Ramazan Öçal belindeki silahı çıkararak ateÅŸ ettiÄŸi Barış Merdan yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede yaÅŸamını yitirmiÅŸti. 

YaÅŸanan cinayet olayının EreÄŸli 2. Ağır ceza mahkemesinde görülen davası sonuçlandı. Son mahkemeye çıkan Ramazan Öçal ifadesinde, Barış Merdan’a öldürmek maksatlı deÄŸil korkutmak amaçlı olarak ateÅŸ ettiÄŸini ve neden öldüğünü de bilmediÄŸini söyledi. Barış Berdan ile çocukluk arkadaşı olduklarını ve cinayetten 1,5 ay önce kendisini Barış Berdan’ın dövmesinden dolayı aralarında husumet olduÄŸunu kaydetti. Akrabasının kendisine ‘Barış seni tehdit ediyor. Seni öldürecek. Kendini koru’ ÅŸeklindeki sözlerinin ardından olay günü, olayın olduÄŸu yerde traÅŸ olduktan sonra Barış Berdan’ın sesini duyduÄŸunu ve tedirgin olmasından dolayı evinden silahını alıp geldiÄŸini iddia etti.

BANA SÄ°NKAFLI KELÄ°MELER KULLANDI…

Karadeniz EreÄŸli Ağır Ceza Mahkemesi’nde ‘Kasten insan öldürme’ suçundan yargılanan Ramazan Öcal, daha önceki duruÅŸmalarda, Barış Berdan’ın annesine, eÅŸine ve engelli küçük kızına yönelik küfürler ettiÄŸini, eline cebine atarak üzerine doÄŸru gelince kendisinin de silahını çıkardığını, Berdan’ın da, “Vurmazsan seni ......” diyerek küfür ettiÄŸini, kendisinin de bacağının yanına doÄŸru ateÅŸ ettiÄŸini söyledi. Öcal kaçmaya çalıştığı sırada Berdan’ın kendisini yakaladığını, boÄŸuÅŸma esnasında silahın ateÅŸ alıp almadığını bilmediÄŸini, ilk ateÅŸ açtığında seken merminin isabet etmiÅŸ olabileceÄŸini söyledi.

Karar duruÅŸmasında Öcal, daha önceki savunmalarını tekrar ettiÄŸini belirterek, tahliyesi ve beraatini talep etti. Mahkeme heyeti, Öcal’ı ‘Kasten insan öldürme’ suçundan müebbet hapisle cezalandırırken, haksız tahrik indirimi uygulayarak cezasını 16 yılla cezalandırdı.

16 YIL !

Ereğli`deki cinayetin karar duruşması yapıldı. Kışla`daki cinayet için 16 yıl hapis kararı çıktı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo