Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

16-19 EYLÜL'DE EREĞLİ'DE

16-19 EYLÃœL'DE EREÄžLÄ°'DE

Ereğli`de farkındalık yaratmak amacıyla çeşitli etkinlikler gerçekleştirecek.


Karadeniz EreÄŸli Belediyesi, 16-19 Eylül tarihlerinde sürdürülebilir kentsel ulaşım yöntemleri ile farkındalık yaratmak amacıyla çeÅŸitli etkinlikler gerçekleÅŸtirecek. 

2002 yılından bu yana, her yıl 16-22 Eylül tarihleri arasında farklı ülkelerde kutlanan Avrupa Hareketlilik Haftası’nda, baÅŸvuruda bulunan 41 ülkede bulunan 2500 ÅŸehirden biri olan, kentimizde de Kdz.EreÄŸli Belediyesi ile birlikte çeÅŸitli kurum ve kuruluÅŸların iÅŸbirliÄŸinde etkinlikler gerçekleÅŸtirilecek.

Sürdürülebilir kentsel hareketlilik konusunda; toplu taşıma, bisiklet kullanımı, yürüyüş, paylaşımlı taşıma gibi çevre dostu ulaşım yöntemlerine odaklanarak trafiÄŸi azaltmayı, hava kirliliÄŸini ve sera gazı emisyonlarını azaltma konularında bilgilerin paylaşılacağı etkinlik 16 Eylül Cumartesi saat 10.30 da ofis yolundan bisiklet turu ile baÅŸlayacak ve 15.00’e kadar farklı etkinliklerle devam edecek.

Pazar günü yine bisiklet turu ve trekking etkinliğinin yer aldığı program kapsamında Pazartesi ve Salı günü ise Merih Şuğle Ortaokulunda bisiklet sürme farkındalık eğitimleri gerçekleştirilecek.

Bu yıl 22.si düzenlenecek olan Avrupa Hareketlilik Haftası etkinliklerinin teması “Åžehrini KeÅŸfet” sloganıyla “Gelecek Enerjini Koru / Save Energy” olacak.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo