Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

15. YILA GÖRKEMLİ KUTLAMA

15. YILA GÖRKEMLİ KUTLAMA

Özmar AlışveriÅŸ Merkezi’nin kuruluÅŸunun 15. Yılı dolayısıyla kutlama programı düzenlendi.


Yenimahalle’deki Özmar’da düzenlenen kutlama kokteylinde konuÅŸan EreÄŸli Kaymakamı Nazım MadenoÄŸlu, firmanın marketler zinciri haline gelmesinde Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Mevlüt Özdemir’in büyük gayreti olduÄŸunu belirterek, “Marketler zincirinin baÅŸlangıç tarihine baktığımızda, dünyada ’Milenyum’ diye tabir ettiÄŸi 2000’e girdiÄŸimizde böyle bir market, Karadeniz EreÄŸli’mizin üzerine bir güneÅŸ gibi doÄŸmuÅŸ. O günden itibaren de gerçekten kendini geliÅŸtirerek, personeliyle kaliteli müşteri dizisi ve manzumesiyle büyümüş ve bugün 15. Yıldönümünü baÅŸarıyla kutlamanın kıvancı ve onuru içindedir. Şüphesiz ki bu duruma gelmesinde baÅŸta deÄŸerli yönetim kurulu baÅŸkanı Mevlüt Özdemir olmak üzere babası, ailesi ve tabi ki deÄŸerli personeli katkıda bulundular. Onların katkıları asla inkar edilemez. Huzurlarınızda bu arkadaÅŸlara Karadeniz EreÄŸli kaymakamı olarak teÅŸekkür etmeyi, ilçemizin geliÅŸmesine güzelleÅŸmesine, iyi iÅŸ yerlerine sahip olmasına katkıda bulundukları için can-ı gönülden tebrik ve teÅŸekkür ediyorum. Bu güzel günde, bu kardeÅŸlerimizi yalnız bırakmayan davetlilerimize de teÅŸekkür ediyorum.”dedi.

UYSAL: “HEYECANLI VE MUTLUYUZ”
EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, 15. yılına giren Özmar’ın düzenlediÄŸi etkinlikte bulunmaktan heyecan ve mutluluk duyduÄŸunu ifade ederek, “sayın Özdemir’i, ilçemizde bu kadar istihdam saÄŸladığı için kutluyor, baÅŸarılarının devam etmesini diliyorum. Ä°nÅŸallah ileride market zincirini daha da büyütür, daha çok istihdam saÄŸlar” dedi.

DEMÄ°RTAÅž: “ÖZDEMÄ°R’Ä° KUTLUYORUM”
Gülüç Belediye BaÅŸkanı Gökhan DemirtaÅŸ’da Özmar’ın kurduÄŸu marketler zinciri vasıtasıyla istihdam da saÄŸladığını savunarak, “bu iÅŸ yerlerinde bir sürü insanın ekmek yediÄŸini görüyoruz. Bu vesileyle baÅŸta Sayın Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Mevlüt Özdemir olmak üzere Özman ailesine teÅŸekkür ediyorum” diye konuÅŸtu.

ÖZDEMÄ°R’DEN TEÅžEKKÃœR

Özdemirler Gıda Limited Åžirketi Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Özdemir ise 8 Kasım’da EreÄŸli’de açtıkları ilk market ile ilçeye dışarıdan gelen diÄŸer marketlerle büyük rekabet içinde olduklarını ima ederek, şöyle konuÅŸtu:
“8 Kasım 2000’de EreÄŸli’de ilk ÅŸubemiz Yenimahalle’de halkın hizmeti açtık. EreÄŸli ve Zonguldak’ta marketçiliÄŸe yeni bir anlayış kattığımıza inanıyorum. Daha önce ülke genelindeki firmaların hüküm sürdüğü EreÄŸli’de Özmar olarak bu firmalarla rekabet ve halka hizmet etmeyi ve tüketiciye en iyi fiyatla ulaÅŸmayı hedef aldık. Buradaki kalabalık da gösteriyor ki, biz, bu hedefte baÅŸarılı olduk. Bize destek olan herkese teÅŸekkür ediyoruz.”
Birlikte kesilen 15. Yıl pastasının ardından, MadenoÄŸlu, Uysal, DemirtaÅŸ, Ä°lçe Emniyet Müdürü Fahri Küçük, Kozlu Belediye BaÅŸkanı Ertan Åžahin, Özmar’ın kurucularından AK Parti Kozlu Ä°lçe BaÅŸkanı Ahmet Özdemir, bazı dernek baÅŸkanlarına ve baba Yusuf Özdemir ile kuruluÅŸta belirli yıl baÅŸarıyla hizmet veren personele teÅŸekkür plaketleri takdim edildi.
İş dünyasından ve müşterilerden kalabalık davetlinin katıldığı kokteylde yiyecek ve içecek ikramında bulunuldu.
Öte yandan, EreÄŸli, Alaplı, Çaycuma, Devrek ve Kozlu’da olmak üzere 7 ÅŸubesi ile oluÅŸan Özmar Marketler Zinciri’nde, 15. KuruluÅŸ yılına özel indirimli satış da uygulandı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo