Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

’15 TEMMUZ ŞEHİTLER KÖPRÜSÜ’ AÇILDI!.

’15 TEMMUZ ÅžEHÄ°TLER KÖPRÃœSÃœ’ AÇILDI!.

Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde "15 Temmuz Åžehitler Köprüsü" ve 126 tamamlanmış projenin açılış töreni gerçekleÅŸtirildi.

Kozlu Belediyesi tarafından düzenlenen törene Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya, Belediye BaÅŸkanı Ertan Åžahin, AK Parti Merkez Ä°lçe BaÅŸkanı Metin Karaduman, Ä°l Genel Meclisi BaÅŸkanı Necdet Karaveli ve vatandaÅŸlar katıldı.

Karakaya, açılışta yaptığı konuÅŸmada, 15 Temmuz’un üzerinden 3 ay geçtiÄŸini hatırlatarak, "15 Temmuz, Türk tarihinde yaÅŸanabilecek en büyük ihanetlerden birisi olduÄŸu gibi bu milletin yazdığı en büyük kahramanlık destanlarından da birisidir. Bu milletin bir ferdi olmaktan gurur duyuyorum. Devlet olarak böyle bir millete sahip olmaktan hepimiz gururluyuz. Köprünün iÅŸlevi kadar ismi de önemli. Bu bölge Zonguldak’ın en dikkat çeken bölgelerinden birisi olacak." dedi.

Şahin, vatandaşlardan aldıkları güçle hizmet yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Belediyenin kaynaklarını tüketmeden ve tasarruf saÄŸlayarak üretmenin önemli olduÄŸunu belirten Åžahin, "Halkımızdan sabır ve yapılan hizmetlerin daha fazlasının alınacağının bilinmesini istiyoruz. Bugün açılışını yaptığımız köprünün deÄŸeri yaklaşık 3 milyon lira civarındadır. Toplam yatırım bedelimiz yaklaşık 30 milyon liradır. Köprümüzün anlamı Kozlu trafiÄŸinin rahatlatılması, Kozlu’nun karşı bölgesiyle Kozlu’yla entegrasyonu ve otopark alanlarının kazandırılması anlamına geliyor. Bunlar, Kozlu’nun daha ileri seviyelere gelmesi anlamında attığımız adımlardır." diye konuÅŸtu.

Tören, köprünün açılışının yapılmasının ardından halk oyunlarının gösterisi ve vatandaşlara aşure dağıtımıyla sona erdi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo