Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

15 TEMMUZ BELGESELİ YAYINDA...

15 TEMMUZ BELGESELİ YAYINDA...

Kdz.Ereğli Belediyesi tarafından Abdi İpekçi Sergi Salonunda açılan ’15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Sergisi’ yoğun ilgi görüyor. 15 Temmuz sürecine ilişkin hazırlanan belgeselin de gösterimine başlandı.

Kdz.Ereğli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hazırlanarak açılışı gerçekleştirilen 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler fotoğraf sergisi, vatandaşların yoğun ilgisini görüyor.

Abdi İpekçi Sergi Salonunda, Anadolu Ajansı fotoğrafları ile Kdz.Ereğli’deki demokrasi mitingleri fotoğraflarından oluşan sergi ile şehit Astsubay Ömer Halisdemir’e ayrılan, askeri üniforma, ayakkabıları, künye ve bröve bilgilendirmelerinin bulunduğu köşe, açılışın ardından çok sayıda vatandaş tarafından ziyaret edildi.

Sergiyi ziyaret eden vatandaşlardan dileyenler, sergi sonrası kitap haline getirilerek Cumhurbaşkanlığına gönderilmek üzere hazırlanan, ’Bu vatan için kanımı son damlasına kadar vermeye hazırım’ köşesinde parmak izi ve imza verdiler.

Ereğli’deki demokrasi nöbetlerine katılan, katılamayıp o gece ve günlerde yaşananları fotoğraflarda görmek isteyen her kesimden vatandaşlar, sergiyi saat 10 ila 18 arasında ziyaret edebilecekler.

KDZ.EREĞLİ BELEDİYESİ 15 TEMMUZ BELGESELİ HAZIRLADI

Kdz.Ereğli Belediyesi tarafından hazırlanan  15 Temmuz sürecine ilişkin belgeselin gösterimine de başlandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zonguldak Valisi Ali Kaban, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Hüseyin Özbakır, Faruk Çaturoğlu ve Özcan Ulupınar, Kdz.Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu ile Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın alanlarda yaptığı konuşmaların derlendiği ve Kdz.Ereğli halkının 27 gün süren nöbetlerinin özetlendiği belgesel ilgi görüyor.

15 TEMMUZ BELGESELİ YAYINDA...

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo