Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

15 Metre Yükseklikte Borç Pazarlığı

15 Metre Yükseklikte Borç Pazarlığı

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Zonguldak'ta Hüseyin D. isimli engelli vatandaş 3 bin liralık borcu nedeniyle icralık olduğunu söyleyip 6 katlı binanın çatısına çıktı. Yaklaşık bir saat çatıda kalan engelli adam ekiplerin iknalarının ardından çatıdan indi.

Edinilen bilgiye göre olay, FevzipaÅŸa Caddesi’nde 6 katlı bir iÅŸ hanının çatısında meydana geldi. Ä°ddialara göre, 3 bin lira borcu olduÄŸu öğrenilen Hüseyin D. isimli engelli vatandaÅŸ elindeki bastonuyla birlikte binanın çatısına çıktı. Ardından da polisi arayarak kendisini aÅŸağıya atacağını söyledi. Ä°hbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri olası bir ihtimale karşı branda gerdirdi. Bu sırada sivil polisler de çatıya çıkarak 3 bin lira borcu olduÄŸunu söyleyen engelli vatandaşı ikna etmeye çalıştı. Psikolog da olay yerine gelerek bir süre Hüseyin D.’yi iknaya çabaladı.

Yaklaşık bir saat boyunca ikna çabalarının sürdüğü olayda meraklı vatandaÅŸlar da adeta yollara taÅŸarak olayı cep telefonlarına kaydetti. Bu sırada bir vatandaÅŸ yola atlayarak çatıdaki Hüseyin D.’ye “Atlama. Atlarsan adam deÄŸilsin” diyerek tepki gösterdi. Tepkili vatandaşı polis ekipleri bölgeden uzaklaÅŸtırdı.

Ekiplerin ikna ettiği Hüseyin D., vücudunu jilet ve cam kesikleriyle yaralaması sebebiyle ambulansa alındı. Ambulansta tedavisi yapılan Hüseyin D. Atatürk Devlet Hastanesine kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük7
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo