11 o C Kdz. Ereğli

15 GÜN ÖNCE ANNESİNİ KAYBETMİŞTİ !.

Gündem 3 yıl 5 ay 22 gün 20 saat 1 dakika önce 4023

Haberi Paylaşın

Ereğli’de Korona Virüs nedeniyle hayatını kaybeden 66 yaşındaki Fatma Şen’in oğlu Aşkın Şen, “İnsan kul hakkını bilmeli, ona göre davranmalı. “dedi.

Tedbir amaçlı karantinada olduğu için annesinin cenazesine katılamamanın acısını yaşamı boyunca hissedeceğine vurgu yapan Şen, Ereğli’de günlük vefat ve vaka sayısının derlendiği habere yaptığı yorumda, “Yaşadığım süreç öncesindeki gözlemlerim, Ereğli’deki vefat ve vaka sayılarını basından takip ettiğim dönemde okuduklarım insanların virüse karşı vurdumduymaz ve sorumsuz olduğunu gösteriyor. ” ifadelerini kullandı.

“Hayatı boyunca annesinin sarı kuşum diye sevdiği birinin annesini son yolculuğuna uğurlayamaması kadar acı bir şey yoktur.” Şen, “ Ereğli’de hafta sonu kapanması oluyor ama, pazartesi günü insanlar sokakta dip dibe. Yasak günlerinde mahalle aralarında denetleme yok, herkes top oynuyor, çay içiyor, apartmanın önünde toplanıp gün yapıyor. Mangal yapanda var. Belli ki sadece karadan bu işler olmuyor. Drone ile havadan izlemek lazım. Maske takmayan kişilere basın cezayı hem de az olmasın çok olsun. Cezaya direnen bir kaç kişiyi atın nezarete, onlara da herkese de ders olsun. O kişi af edersiniz tuvalette dahi maske takar, sadece yemek yerken çıkartır unutamaz ve herkes sorumluluğu anlar. Ereğli’de böyle devam ettiği sürece bu rakamlar düşmez.”dedi.

“ Sokağa çıkma yasağı var, ama Ereğli’de millet sahilde.” diyen Şen, “ Ondan sonra diyor ki tek başıma maske yoktu ceza kestiler. Çıkma kardeşim. Ne işin var dışarda kır dizini otur evinde. Adam Kepez’de oturuyor gelmiş sahile yürüyüşe, sonra markete geldim diyor. Kepez de kaç market kaç ekmek fırını var, kul hakkı var kardeşim vebali var. . Ben senin gibilerin yüzünden hasta oluyorum sevdiklerimi kaybediyorum. Ne diyor rabbimiz benim karşıma neyle gelirsen gel ama kul hakkıyla gelme. Kimse kul hakkına girmesin. Ben anneciğimin cenazesine temaslı olduğum için gidemedim. Anemi toprağa kendi elimle veremedim.Bu virüsü hep beraber ben diyerek değil biz diyerek ve ona göre hareket edip mantıklı düşünerek yenebiliriz. Bu yazdıklarımı paylaşın haberlerinizde lütfen rica ediyorum kardeşim. ”ifadelerini kullandı.

EN ÇOK OKUNAN

3 gün 20 saat 2 dakika önce BEÜ 2. SINIF ÖĞRENCİSİ KENDİNİ ASTI
6 gün 7 saat 35 dakika önce GÖZALTINA ALINDI !
6 gün 7 saat 49 dakika önce YAŞAM SAVAŞINI KAYBETTİ
6 gün 21 saat 11 dakika önce EREĞLİ'DE DE HİSSEDİLDİ !
2 gün 18 saat 37 dakika önce DEVREK YOL AYRIMINDA ZİNCİRLEME KAZA !
3 gün 18 saat 59 dakika önce BAĞLIK MAHALLESİNDE YANGIN !
1 gün 16 saat 13 dakika önce İLÇE MERKEZİNDE KAZA !
2 gün 7 saat 7 dakika önce GAZETECİ MEHMET DURSUN HAYATINI KAYBETTİ
2 gün 18 saat 23 dakika önce İLÇEDE KORKUTAN PATLAMA !