Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

15 GÜN ÖNCE ANNESİNİ KAYBETMİŞTİ !.

15 GÜN ÖNCE ANNESİNİ KAYBETMİŞTİ !.

EreÄŸli’de Korona Virüs nedeniyle hayatını kaybeden 66 yaşındaki Fatma Åžen’in oÄŸlu AÅŸkın Åžen, “Ä°nsan kul hakkını bilmeli, ona göre davranmalı. “dedi.

Tedbir amaçlı karantinada olduÄŸu için annesinin cenazesine katılamamanın acısını yaÅŸamı boyunca hissedeceÄŸine vurgu yapan Åžen, EreÄŸli’de günlük vefat ve vaka sayısının derlendiÄŸi habere yaptığı yorumda,  “YaÅŸadığım süreç öncesindeki gözlemlerim, EreÄŸli’deki vefat ve vaka sayılarını basından takip ettiÄŸim dönemde okuduklarım insanların virüse karşı vurdumduymaz ve sorumsuz olduÄŸunu gösteriyor. ” ifadelerini kullandı.

“Hayatı boyunca annesinin sarı kuÅŸum diye sevdiÄŸi birinin annesini son yolculuÄŸuna uÄŸurlayamaması kadar acı bir ÅŸey yoktur.” Åžen, “ EreÄŸli’de hafta sonu kapanması oluyor ama, pazartesi günü insanlar sokakta dip dibe. Yasak günlerinde mahalle aralarında denetleme yok, herkes top oynuyor, çay içiyor, apartmanın önünde toplanıp gün yapıyor. Mangal yapanda var. Belli ki sadece karadan bu iÅŸler olmuyor. Drone ile havadan izlemek lazım. Maske takmayan kiÅŸilere basın cezayı hem de az olmasın çok olsun. Cezaya direnen  bir kaç kiÅŸiyi atın nezarete, onlara da herkese de ders olsun. O  kiÅŸi af edersiniz tuvalette dahi maske takar, sadece yemek yerken çıkartır unutamaz ve herkes sorumluluÄŸu anlar. EreÄŸli’de böyle devam ettiÄŸi sürece bu rakamlar düşmez.”dedi.

 “ SokaÄŸa çıkma yasağı var, ama EreÄŸli’de millet sahilde.” diyen Åžen, “ Ondan sonra diyor ki tek başıma maske yoktu ceza kestiler. Çıkma kardeÅŸim. Ne iÅŸin var dışarda kır dizini otur evinde. Adam Kepez’de oturuyor gelmiÅŸ sahile yürüyüşe, sonra markete geldim diyor. Kepez de kaç market kaç ekmek fırını var, kul hakkı var kardeÅŸim vebali var. . Ben senin gibilerin yüzünden hasta oluyorum sevdiklerimi kaybediyorum. Ne diyor rabbimiz benim karşıma neyle gelirsen gel ama kul hakkıyla gelme. Kimse kul hakkına girmesin. Ben anneciÄŸimin cenazesine temaslı olduÄŸum için gidemedim. Anemi  topraÄŸa kendi elimle veremedim.Bu virüsü hep beraber ben diyerek deÄŸil biz diyerek  ve ona göre hareket edip mantıklı düşünerek yenebiliriz.  Bu yazdıklarımı paylaşın haberlerinizde lütfen rica ediyorum kardeÅŸim. ”ifadelerini kullandı.

 

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

üzgün6
gülücük3
şaşkın1
kızgın1
hayran0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Muhterem Kaymaz

25 Nisan 2021 - 14:25

Rabbim sabır versin. Bu şekilde konuşarak virüs bitmez.kendimizi kandırmayalım. Tam olarak kapanma olmadan yani 15 gün sıkı yönetim olmadan bu belâ gitmez. Bunun içine yabancılar dahil olacak. Asker polis ve sağlık personeli hariç herkes. Varmı bunu yapacak yönetim? Kara deniz hava kilit 15 gün.

İsmail çınar

25 Nisan 2021 - 13:57

Başınız sağolsun Allah rahmet etsin de bazı konularda yanlış konuşuyor ben çoluk cocugumu alıp evin önünde bahçemde kendimize ait olan yere çıkartıp mangal da yaparım semaverde hayırdır temeli kendimizi 4 duvar arasına kilitleyecek halimiz yok ya olacakla öleceğe çare yok kardeşim herhalde tedbirlerimizi alacaz kurallara uyacaz tedbir bizden taktir Allah'tan...

Yorum Yazın

Canlı Radyo