Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

BEBEĞİN CENAZESİ TOPRAĞA VERİLDİ

BEBEĞİN CENAZESİ TOPRAĞA VERİLDİ

Zonguldak’taki trafik kazasında hayatını kaybeden 1,5 aylık bebeğin cenazesi defnedildi.

Merkez ilçeye bağlı Çayköy mevkisinde dün meydana gelen kazada yaşamını yitiren 1,5 aylık Doğa Aydın’ın cenazesi, yakınları tarafından Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi morgundan alındı.

Kozlu ilçesi şehir mezarlığına götürülen bebeğin cenazesi, burada içine battaniye serilen karton kutuya konuldu. Kılınan cenaze namazının ardından Aydın’ın naaşı, 5 yakını tarafından toprağa verildi.

Tüp bebek tedavisiyle dünyaya gelen ikizlerden biri olan ve uzun süre kuvözde kaldıktan sonra hayata tutunan Aydın’ın ölümüyle büyük üzüntü yaşayan anne Emine ve baba Metin Aydın, kaza nedeniyle kaldırıldıkları hastanede tedavileri sürdüğü için cenazeye katılamadı. 

Bebeğin yaralanan ikiz kardeşi Ilgın’ın ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

- "Anneye vefat haberi çok zor verildi"

İkizlerin halası Kebire Sönmez, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kardeşi ve eşinin, bebekleri olmasını çok istediğini, bu nedenle uzun süre tedavi gördüğünü söyledi.

Emine Aydın’ın doğum öncesi ve sonrasında zorluklar yaşadığını anlatan Sönmez, şöyle konuştu:

"Tedavi sürecinde çok zorluklar çekti. Doğumdan sonra da iki kez ameliyat oldu. Rahatsızdı, kalkamıyordu. Buna rağmen bebeklerine özlemle kendi bakıyordu. Sürekli yanlarındaydı. Bebeğinin öldüğünü kendisine hemen söyleyemedik ama hissetti. Bana devamlı, ’Bebeğim ağır mı, sen gördün mü?’ diye baskı yapıyordu. Bebeğini görmek istemişti. Bir görevli ’Bebeğini son haliyle hatırla’ deyince şüphelendi. Biz de kendisine durumu anlatmak zorunda kaldık. Anneye vefat haberi çok zor verildi."

Zonguldak’ta, merkez ilçeye bağlı Çayköy mevkisinde Yaşar Pulat idaresindeki 67 AD 420 plakalı hafif ticari araç ile Hidayet Sayın yönetimindeki 67 NS 335 plakalı otomobil çarpışmış, kazada otomobilde sıkışan Bayram Ali Sayın ile 1,5 aylık ikiz bebeklerden Doğa Aydın yaşamını yitirmişti. Kazada, bebeğin ikiz kardeşi Ilgın ile anne ve babasının da aralarında bulunduğu 7 kişi yaralanmıştı.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo