Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

132 Köy Yoluna Ulaşım Sağlanamıyor

132 Köy Yoluna Ulaşım Sağlanamıyor

Zonguldak, Bartın ve Karabük’te kar yağışı nedeniyle 132 köy yolunda ulaşım saÄŸlanamıyor.

Zonguldak’ta etkisini artıran kar yağışı dolayısıyla merkezde 7, ilçelerden EreÄŸli’de 20, Çaycuma’da 12, Kozlu’da 10 ve Kilimli’de 4 köy yolu ulaşıma kapandı.

İl Özel İdaresi ekipleri, 34 iş makinesiyle kar kürüme ve yol açma çalışmalarını sürdürüyor.

Meteoroloji Müdürlüğü yetkilileri, kar kalınlığının yüksek kesimlerde 2 metreye ulaştığını ve yarından itibaren yağışın sağanak şeklinde görüleceğini kaydetti.

- Bartın

Bartın’da, Ä°l Özel Ä°daresinden yapılan yazılı açıklamada, merkezde 25, ilçelerden Ulus’ta 17, Amasra’da 7 ve KurucaÅŸile’de 8 olmak üzere 57 köy yolunun ulaşıma kapandığı belirtildi.

Açıklamada, Karla Mücadele Koordinasyon Merkezi ekiplerinin 22 araç ve 59 personelle sürdürdüğü yol açma çalışmalarında acil hasta, doğum, ölüm ve taşımalı eğitim gibi durumlara öncelik verildiği belirtildi.

- Karabük

Karabük’te, Karabük Ä°l Özel Ä°daresi ekipleri, 19 iÅŸ makinesiyle aciliyet gerektiren güzergahlar baÅŸta olmak üzere yollarda çalışmalarına devam ediyor.

Ä°lçelerden Eflani’de 11, Ovacık’ta 1, Safranbolu’da 7 ve Yenice’de 3 olmak üzere 234 kilometrelik toplam 22 köy yolunda henüz ulaşım saÄŸlanamıyor.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo