Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

12 YARALI !.

12 YARALI !.

Ereğli’de gün boyunca etkili olan sağanak yağış kaza haberlerini de beraberinde getirdi. İlçede meydana gelen kazalarda 2’si çocuk 13kişi yaralandı.


EreÄŸli’de gün boyunca etkili olan saÄŸanak yağış kaza haberlerini de beraberinde getirdi. Ä°lçede dün meydana gelen kazalarda 2’si çocuk 12 kiÅŸi yaralandı.

 

Kazalardan biri Şehit Ömer Halisdemir Bulvarı üzerinde meydana geldi.

Alınan bilgilere göre Çarşı istikametine giden Tacettin E. nin (27)  kullandığı 16 LPZ 17 plakalı motosiklet tali yoldan çıkan ve dönüş yasağı olan yerden dönmek istediÄŸi iddia edilen 67 AAK 406 plakalı otomobil ile çarpıştı.

Devriye atan Yunus timlerinin gördüğü kazada yaralı için sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen 112 ekipleri yaralıya yaptıkları ilk müdahalenin ardından Özel Echomar hastanesine kaldırdı.

KAMYONET DEVRÄ°LDÄ° !

EreÄŸli ‘de yağışlı havada sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybettiÄŸi hafif ticari kamyonet devrildi. 

Kaza Ereğli Zonguldak Yolu Ören mevkii üst köprüde meydana geldi.

 Ä°ddiaya göre EreÄŸli’den Zonguldak istikametine giden Tolga Tiper idaresindeki 67 LZ 829 plakalı hafif ticari kamyonet viraja girdiÄŸi sırada yolun kaygan olması sebebi ile sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu dönmeye baÅŸladı. Kısa süre sonra devrilen kamyoneti gören vatandaÅŸlar sürücü ve yanında ki yolcusu Hasan TürkoÄŸlu’nun yardımına koÅŸtu. Araç sürücüsü ve yolcusu için saÄŸlık ekiplerine haber verilirken, araçta ayağı sıkışan Hasan TürkoÄŸlu için itfaiye ekiplerine de haber verildi.

 Sürücü Tolga Tiper kazayı yara almadan atlatırken, araç içinde sıkışan Hasan TürkoÄŸlu ise itfaiye ekiplerinin kurtarma çalışmasının ardından araçtan çıkarılarak ambulansa alındı. Ä°lk müdahalesi yapılan Hasan TürkoÄŸlu devlet hastanesine kaldırıldı. Sürücü Tolga Tiper ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Kaza ile ilgili soruÅŸturma baÅŸlatıldığı öğrenildi.

KANDÄ°LLÄ° KAVÅžAÄžINDA KAZA

Zonguldak Ereğli karayolu Kandilli kavşağında meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı.

Kaza 20.00 sularında Zonguldak Ereğli karayolu Kandilli kavşağı mevkiinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre Zonguldak Ereğli karayolunda meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı. Kazayı gören ve yardıma koşan diğer sürücüler sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen 112 ekipleri yaralıya yaptıkları ilk müdahalenin ardından devlet hastanesine kaldırdı. Yaralının tedavisine başlandığı ve kaza ile ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

KIÅžLA KAVÅžAÄžINDA KAZA !.

EreÄŸli’de iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada ikisi çocuk 6 kiÅŸi yaralandı.

Kaza 19.00 sularında Kışla Mahallesi Kışla kavşağında meydana geldi.

Ä°ddiaya göre EreÄŸli merkezden Gülüç istikametine giden Ercüment Altıay’ın (26) kullandığı 41 FY 078 plakalı otomobil, yine iddiaya göre frenlerinin boÅŸalması sonucu kırmızı ışıkta bekleyen Cihan Mandacı’nın (39) kullandığı 34 AGE 845 plakalı otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile sürücü Cihan Mandacı ile aynı araçta bulunan Ulya Deniz (7), Cihan Eliz (3) Fulya Erdem Mandacı (40) Nermin Erdem (71) ve diÄŸer araç sürücüsü Ercüment Altıay yaralandı. Yaralılar için haber verilen saÄŸlık ekipleri yaralıları ambulansa alarak devlet ve özel hastaneye kaldırdı. Yaralı çocuklar ise çarpmanın etkisi ile sıkıştıkları arka koltuktan itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kurtarıldı. Yaralıların tedavilerine devam edildiÄŸi ve kaza ile ilgili soruÅŸturma baÅŸlatıldığı öğrenildi.

SOLAK YOLAYRIMINDA KAZA

Ereğli Solak Köyü yol ayrımı mevkiinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde Ereğli İlçesi Solak Köyü yol ayrımı mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, hızını almayan otomobil sürücüsü kaza yaptı. Kazada 3 kişi yaralandı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı şahıslara ilk müdahaleyi yaparak hastaneye götürdü. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

TERSANELER BÖLGESİNDE KAZA

EreÄŸli’de  meydana gelen trafik kazasında bir kiÅŸi yaralandı. Yaralı olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Kaza aksam saatlerinde EreÄŸli Alaplı karayolu tersaneler bölgesinde meydana geldi. Ä°ddiaya göre  Alaplı istikametinden EreÄŸli istikametine seyir halinde K. T. E. idaresindeki 34 DBS 32 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu  refüje çarptı. Yolda dönen otomibil takla atmaktan son anda kurtuldu. Kazada yaralanan sürücü K. T. E saÄŸlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulansa hastaneye kaldırıldı. Yaralının tedavisine baÅŸlandığı ve olayla iligli soruÅŸturma baÅŸlatıldığı öğrenildi.

CEVÄ°ZLER KAVÅžAÄžINDA KAZA

Ereğli Cevizler kavşağında meydana gelen zincirleme kazada 3 araç birbirine girerken, kazada şans eseri yaralanan olmadı.

Kaza 18.45 sularında Ereğli Kepez karayolu Cevizler kavşağında meydana geldi. Alınan bilgilere Ereğli istikametine giden hafif ticari kamyonetin durmasının ardından aynı istikamette giden iki araç duramayarak çarpıştı. Kazada yaralanan olmazken araçlarda maddi hasar meydana geldi. Araçlar tutulan tutanağın ardından yoldan kaldırıldı.

 

Bu arada gün içinde Zonguldak Alaplı-Akçakoca karayolunda yağışlı havada sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybettiği kamyonet devrildi. Kazada şans eseri yaralanma olmadı.

 

12 YARALI !.

Ereğli’de gün boyunca etkili olan sağanak yağış kaza haberlerini de beraberinde getirdi. İlçede meydana gelen kazalarda 2’si çocuk 13kişi yaralandı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
kızgın1
hayran0
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo