13 o C Kdz. Ereğli

YAZIKTIR!.

Spor 7 yıl 4 ay 10 gün 4 saat 35 dakika önce 1226

Haberi Paylaşın

Beyçayırı Stadı’nda elverişsiz saha şartları nedeniyle oynanamayan Kdz. Ereğli Belediyespor –Çekmeköy maçı öncesi BAL Ligi Denetçisi Metin Malkoç’un sergilediği tavır yaşananlara tanık olanları hayretler içinde bıraktı. Malkoç’un 10 santim kar ve aşırı buzlanmaya rağmen daha geçici kabulü yeni yapılan saha zemini korumaktan yana tavır almak yerine, maç öncesi rakip yöneticiler ve futbolcuların bulunduğu ortamda hem Spor Müdürlüğü hem de Ereğli Belediyespor’u töhmet altında bırakacak sözler sarf etmesi büyük tepki çekti.

BAL Ligi’nde hafta sonu oynanması gereken Kdz.Ereğli Belediyespor- Çekmeköy Belediyespor maçı saha zemininin kar ve buzla kaplı olması nedeniyle ileri bir tarihe ertelenirken, Denetçi Metin Malkoç,’un sözleri duyanları hayretler içinde bıraktı.

Kdz.Ereğli Belediyespor kulübünün bir gün önceden saha temizliği için gerekli personel ve ekipmanı hazır etmesine rağmen, kısa süre önce yenilenen zeminin zarar görmemesi için Gençlik Spor Müdürlüğünün sahaya araç sokmamasına karşı çıkan Malkoç’un rakip yöneticiler ile oyuncuların yanında, saha sorumluları ve Ereğli Belediyespor yönetimini töhmet altında bırakan sözleri şaşkınlık yarattı.

Daha önceki sezonlarda da konu Ereğli Belediyespor olunca her şeyi ince eleyip sık dokuyan Kozlulu Denetçi’nin, “Burada hiçbir şey yapılmamış, böyle şey mi olur kardeşim. Bu rahatlıkta nerden geliyor “ gibi sözler sarf etmesi büyük tepki çekti.

Malkoç’a rağmen karşılaşma maçın hakemlerinin son incelemesin ardından ileri bir tarihe ertelendi.Bu arada benzer saha şartları nedeniyle BAL Ligi’nde Bulancak –Yeni Amasya 2. Ligde ise Ofspor- Zonguldak Kömürspor maçları da ertelendi.

EN ÇOK OKUNAN

2 gün 11 saat 11 dakika önce ANKARA'DAN EREĞLİ'YE ACI HABER
2 gün 12 saat 23 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
3 gün 6 saat 28 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
4 gün 3 saat 41 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
3 gün 6 saat 2 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
10 saat 45 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
3 gün 8 saat 24 dakika önce YAZA AYINA YETİŞECEK !
2 gün 4 saat 33 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !
5 gün 9 saat 31 dakika önce ŞÜPHELİ ARAÇTA UYUŞTURUCU !