Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

10 Kişinin Cenazeleri Köylerine Gönderildi!.

10 Kişinin Cenazeleri Köylerine Gönderildi!.

- Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesinde cenaze dönüşü meydana gelen kazada hayatını kaybeden 10 kiÅŸinin cenazeleri köylerine gönderildi


EreÄŸli’de cenaze dönüşü meydana gelen ve 10 kiÅŸinin öldüğü kazada cenazesine geldiÄŸi dedesi ile aynı ismi taşıyan genç hayatını kaybederken, 2 kardeÅŸi de yaralandı. 
Kdz. EreÄŸli ilçesinde dün meydana gelen minibüs kazasında hayatını kaybeden 10 kiÅŸinin cenazeleri, cenaze araçları ile köylerine gönderildi. Kdz. EreÄŸli Belediyesi Cenaze Hizmetleri Müdürlüğü önünde yakınlarının cenazelerini bekleyenler ise gözyaÅŸlarını tutamadı. Cenazelerden 7’si Esenyurt, 2’si Yunuslu köyünde, bir kiÅŸi de Ä°stanbul’da defnedilecek.
Kdz. EreÄŸli ilçesinde dün akÅŸam meydana gelen kazada, cenazesine gittiÄŸi dedesi ile aynı ismi taşıyan Mustafa Aydın da hayatını kaybetti. Kazada yakınını kaybeden Esenyurt köyünden Mehmet UludaÄŸ, vefat eden Mustafa UludaÄŸ’ın tedavi gördüğü hastanede vefat ettiÄŸini ve yakınlarının da Ä°stanbul’dan kiraladıkları minibüsle cenaze törenine geldiÄŸini söyledi. Mehmet UludaÄŸ, kazada dedesi ile aynı ismi taşıyan torunu 20 yaşındaki Mustafa UludaÄŸ’ın hayatını kaybettiÄŸini, kardeÅŸleri Olcay (18) ve Özgür UludaÄŸ’ın (16) yaralandığını söyledi. 
Kazada hayatını kaybeden Mustafa UludaÄŸ’ın çocukluk arkadaşı olan Erdinç Ardıç ise, aynı kazada babasının da yaralandığını ifade etti.
Kazada ölen iki çocuk annesi Aygül Afacan’ın ise hamile olduÄŸu öğrenildi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük9
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo