Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

10 BİN TL CEZA !.

10 BÄ°N TL CEZA !.

Ereğli`de Trafik denetimleri sıklaştı. Bir saat süren son uygulamada 3 araç trafikten men edildi


Ä°lçe Emniyet Müdürlüğüne baÄŸlı Trafik Tescil Büro AmirliÄŸi ekipleri  Erdemir Caddesi ve UÄŸur Mumcu Caddesi üzerine uygulama gerçekleÅŸtirdi.

Yapılan uygulamada 32 araç kontrol edilirken, 1 araç sürücüsüne yetersiz ehliyet, 1 motosiklet sürücüsüne kasksız araç kullanmaktan, 1 araç sürücüsüne abart egzozdan, 6 araç sürücüsüne de yüksek sesle müzik dinlemekten cezai iÅŸlem uygulanırken 1’i abart egzozdan olmak üzere 3 aracında trafikten men edildiÄŸi ve yapılan uygulamada toplam olarak 10.047 TL cezai iÅŸlem uygulandığı öğrenildi.

Uygulamaların aralıksız olarak devam edeceği bildirildi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran7
kızgın4
gülücük3
şaşkın2
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Gökhan Gökhan

09 Haziran 2022 - 10:53

Devletin vergı yuklemesıne gerek yok o kadar para jaynahı varkı memlekette yeterkı sıklaştırılsın sadece oraya baksın buraya baksın polis denilmez 10 polıs ıse 5 polıs memuru daha alınsın onlarda ınsana kırk yere el atamaz pazar yerinin arka tarafı tek yolu ıken gelen gidene orda kı bır gunun cezasını hayal edemiyorum kuralları ıh al edene verecen ceza odedukçe artık kural haline donuş sun

Tarik bey

06 Haziran 2022 - 14:52

Denetimlerin sadece sehir merkezinde degil, kaditarlasi, kemer yolu ve suleymanlar mahallesi civarindada yapilmasini temenni ederim. Ayrica sahil yuruyus yolunda ve parklarsa cok sayida motirsiklet goruyorum ce hizlida kullaniyorlar umarim bunlarada tedbir alinir. Gorevde polisimize kolayliklar dilerim.

EreÄŸliyi seven

05 Haziran 2022 - 13:52

ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM ALLAH GÜÇ VERSİN EMNİYETİMİZE

Yorum Yazın

Canlı Radyo