açık 19 o C Kdz. Ereğli

1 TEMMUZ’DA BAŞLIYOR

Çocuk ve gençler ve özel bireylere açılan branşlar ücretsizdir

1 TEMMUZ’DA BAŞLIYOR

Spor 5 yıl 10 ay 17 gün 3 saat 28 dakika önce 1270

Haberi Paylaşın

Karadeniz Ereğli’de, yaz dönemine girilmesi ile birlikte farklı branşlarda ücretsiz spor dersleri verileceği bildirildi.
Karadeniz Ereğli Kaymakamlığı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nden yapılan yazılı duyuru şöyle:
“Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından 5–18 yaş arası çocuk ve gençlerimize spor kültürünü aşılamak, sporu sevdirmek, spor yapma alışkanlığı kazandırmak, sosyal ve kültürel yönden gelişmelerini sağlamak, yazın boş zamanlarını sporla değerlendirmelerini, her türlü zararlı alışkanlıklardan ve yasa dışı eylemlerden korumak, ruh beden sağlığı yerinde fizyolojik ve psikolojik sağlamlığa sahip, güçlü bir alt yapı oluşturmak, yetenekli ve kabiliyetli gençleri Türk sporuna kazandırmak, amacıyla okulların yaz tatiline girmesiyle 2019 tarihinde İl Spor Merkezleri açılacaktır.
Kayıtlar 17 Haziran 2019 tarihinde başlayacak olup, çocuk ve gençlerimize engelli vatandaşlarımıza açılan branşlar ücretsizdir.”

EN ÇOK OKUNAN

img 2 gün 16 saat 24 dakika önce EREĞLi'DE FECİ KAZA ; 4 YARALI !
img 2 gün 3 saat 2 dakika önce EREĞLİ'DE ELEKTRİK AKIMNA KAPILDI !
4 gün 4 saat 38 dakika önce YENİ GÜN MOTOSİKLET KAZASI İLE BAŞLADI
5 gün 23 saat 58 dakika önce EREĞLİ'DE 5 KİŞİ TUTUKLANDI !
6 gün 5 saat 45 dakika önce EREĞLİ'DE OPERASYON , 7 KİŞİ ADLİYEDE !
6 gün 15 saat 9 dakika önce EREĞLİ'DE SİLAH KAÇAKCILIĞI OPERASYONU !
6 gün 15 saat 28 dakika önce ERDEMİR CADDESİNDE KAZA !
3 gün 18 saat 48 dakika önce ZONGULDAKSPOR MARAŞ'A KAYBETTİ : 0-2
4 gün 18 saat 29 dakika önce O GÜN BU PAZAR; ŞAMPİYON KUPASINA KAVUŞUYOR !