Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

1 SAATTE 4 KİŞİ !.

1 SAATTE 4 KİŞİ !.

Ereğli`de son bir saatte 3 `ü mahalle 1`i köyde olmak üzere 4 kişi fenalaşınca hastaneye kaldırıldı.


Ereğli’de testleri pozitif çıkıp evlerinde tedavi gören ve ilçenin   Murtaza, Hamzafakıhlı ve  Elmatepe Mahallelerinde ikamet eden 3 kişi ile   Subaşı köyünde Korona Virüs belirtileri gösteren   1 kişi fenalaşınca hastaneye kaldırıldı.

 

İlk haber Murtaza Mahallesi'nden geldi. Daha önce rahatsızlanarak hastaneye giden ve KOVİD-19 testi pozitif çıkan İ.E. tedavisi için evine gönderildi. Evinde filyasyonda olan İ.E. saat 19.45 sıralarında fenalaştı. Fenalaşan İ.E.yi gören yakınları 112 ekiplerine haber verdi. Adrese gelen 112 ekipleri İ.E.yi hastaneye kaldırdı. İ.E. KOVİD polikliniğinde tedavi altına alındı.

Hamzafakıhlı mahallesinde KOVİD-19 testi pozitif çıkan ve evinde karantinada olan E.K. yüksek ateş ve öksürük şikâyetinin artması üzerine ailesi tarafından 112 ekiplerine haber verildi.Eve gelen özel giysili 112 ekipleri E.K. yi alarak Devlet hastanesine kaldırdı. E.K. nin KOVİD-29 polikliniğinde tedavi altına alındığı öğrenildi.

Elmatepe mahallesinde yaşayan ve KOVİD-19 testi pozitif olan N.E., yaşadığı solunum sıkı9ntısı dolayısıyla 112 ekiplerine haber verdi. Eve gelen özel giyimli 112 ekipleri N.E. yi alarak Devlet hastanesine kaldırdı. N.E. nin KOVİD-19 Polikliniğinde tedavi altına alındığı öğrenildi.

Subaşı Köyünde de yatalak hasta olduğu öğrenilen N.T.de yüksek ateş ve öksürük şikayeti olması üzerine yakınları 112 sağlık ekiplerine haber verdi .

N.T. nin şikâyetlerinin Koronavirüs belirtisi olması sebebiyle özel kıyafetli sağlık ekipleri N.T. yi alarak devlet hastanesine kaldırdı.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

üzgün6
gülücük2
hayran2
şaşkın2
kızgın2
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Sebahattin ozarslan

21 Ekim 2020 - 20:52

Elmatepeden tedavi goren kardesim gecmis olsun

Yorum Yazın

Canlı Radyo