Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

1 ÖLÜ 4 YARALI VAR !

1 ÖLÜ 4 YARALI VAR !

Ölü ve yaralıların kimlikleri belli oldu.


Karadeniz EreÄŸli'de meydana gelen trafik kazasında 1 kiÅŸi hayatını kaybetti, 4 kiÅŸi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre ilçenin eski terminal bölgesindeki yokuÅŸtan inen ve aşırı süratli olduÄŸu iddia edilen  Sedat Ç’nin kullandığı 67 ACV 533 plakalı kamyon   Ã¶nünde seyir halinde olan Emirhan Parlak'ın kullandığı 67 T 5052 plakalı ticari taksiye arkadan çarptı.

Çarpmanın etkÅŸi ile sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybettiÄŸi ticari taksi önce kaldırımda yürüyen Erdem Yolaçan, eÅŸi Zehra Yolaçan, Niyazi Yıldız ve kızı Buse Yıldız'a çarptı, sonra korkuluklara durarak dere yatağına uçtu.

Kazada Zehra Yolaçan kaldırıldığı özel hastanede hayatını kaybederken diğer yaralıların hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenildi.

Öte yandan kazada hayatını kaybeden Zehra Yolaçan’ın Ä°talya’dan iznini geçirmek için memleketine geldiÄŸi ve bugün tatilinin ilk günü olduÄŸu öğrenildi. 

 Taksi sürücüsü Emirhan Parlak'ın da yaralandığı kazada kamyon sürücüsü ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

 

1 ÖLÜ 4 YARALI VAR !

Ölü ve yaralıların kimlikleri belli oldu.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

üzgün46
gülücük4
kızgın3
şaşkın1
hayran0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Biri 67

16 AÄŸustos 2024 - 07:54

Öncelikle yaralılara şifa hayatını kaybedenlere rahmet diliyorum hepimiz insanız bu ister taksi ister kamyon ister tır ister otobüs akşama kadar sıcağın altında direksiyon sallamak kolay iş değil kaldı ki mesajlarda hep kamyoncuya yüklenmiş insan isteyerek mi yapar kazayı oranda tansiyon düşmüş olamazmmigközü kararamazmi nitekim uzun yoldan geliniyor uzun yol şoförleri insan değil mi saygılar

ahmet sorti

11 AÄŸustos 2024 - 03:46

kasten ve bilerek arkadan vuruyor..adalete güveniyoruz.

Ãœmit .....

10 AÄŸustos 2024 - 12:19

Çok kötü üzücü feci kaza olmuş Ereğli'mizde. Şehir içinde bu kadar hız nasıl yapılır. Tırın freni patladı tutmadı deniliyor ama görüntülerde tır taksiye çarptıktan sonra duruyor yani. Ve biraz öncesinde tır şoförü ile taksinin tartıştığı öne sürülüyor. Olan Masum insanlara acı vermek kahretmek oluyor. Allah ailesine sabır versin ölen kadın için yaralılara şifa dilerim.

Ayşe düzenli

09 AÄŸustos 2024 - 20:43

Yolun tam da o kısmına araç park yasağı olmalı. Yaya geçidinden geçmek isteyen yayalar son anda farkediliyor. Ayrıca otoparkın girişi başka bir kuşumdan verilmeli, araçlar bazı günlerde sıra beklerken yol kapanıyor. Kamyonların hızı malum. Allah rahmet eylesin, olan hiçbir hatası olmayan yayaya olmuş.

Rıza bey

09 AÄŸustos 2024 - 18:50

Yazıklar olsun kamyon da suçlu,taksi şoförü de ,zaten bu iki grup trafik canavarı,ölen bayana rahmet diliyorum,şehrin göbeğinde bu ne hız kamyoncu.

Ä°simsiz Dost

09 AÄŸustos 2024 - 17:20

Şehir içinde kamyon nasıl bu kadar süratli gidebilir.. Bir insanı canından etti, geriye hüzünlü onlarca insan bıraktı, umarım kamyon sürücüsü son nefesine kadar cezaevinden çıkamaz.

Yorum Yazın

Canlı Radyo