Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

1 ÖLÜ 3 YARALI VAR!.

1 ÖLÜ 3 YARALI VAR!.

Zonguldak ve Ereğli`de meydana gelen 2 ayrı kazada 1 kişi hayatını kaybederken 2 kişi yaralandı.


Zonguldak - Devrek karayolunda meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybederken 2 kişi de yaralandı.

Kaza Zonguldak Devrek karayolunda meydana geldi. Alınan bilgilere göre Bayram A. idaresindeki 67 TK 759 plakalı hafif ticari kamyonet yolun ıslak ve kaygan olması sebebi ile sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu aÄŸaçlara çarparak durabildi. Kazada Bayram Aydın ve Hatice Aydın yaralanırken, Ramiz Aydın ise hayatını kaybetti. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılırken, hayatını kaybeden Ramiz Aydın ise otopsi için morga kaldırıldı. Kazada Bayram Aydın’ın durumunun iyi olduÄŸu, Hatice Aydın’ın ise hayati tehlikesinin bulunduÄŸu öğrenildi. Kaza ile ilgili soruÅŸturma baÅŸlatıldığı öğrenildi.

ÖREN KAVŞAĞINDA KAZA

Zonguldak Ereğli karayolu Ören Kavşağında meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı. Yaralı olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Devlet hastanesine kaldırıldı.

 

Kaza saat 13.50 sularında Zonguldak Ereğli karayolu Ören Kavşağında meydan ageldi. Alınan bilgilere göre 14 EV 154 plakalı hafif ticari kamyonet ile 34 VP 3080 plakalı cip kavşakta çarpıştı. Kazada 34 VP 3080 plakalı cipte bulunan yolcu yaralandı. Yaralı olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından devlet hastanesine kaldırıldı. Acil servise kaldırılan yaralının tedavisine başlandığı öğrenildi. Sürücüler ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
üzgün1
kızgın1
hayran0
şaşkın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo