Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

1 MİLYONDAN FAZLA TASARRUF...

1 MÄ°LYONDAN FAZLA TASARRUF...

EreÄŸli demir ve çelik Fabrikaları (Erdemir) Grubu’nun,  Sigapur’da hammadde tedariki, lojistik ve tedarikçi portföyüne saÄŸladığı katkı ile yılda 1 milyon dolardan fazla tasarruf saÄŸladığı bildirildi.


Erdemir Kurumsal Ä°letiÅŸim Müdürlüğü’ndan yapılan yazılı açıklamada, grup bünyesinde Singapur’da kurulan  “Erdemir Asia Pacific” ÅŸirketi vasıtasıyla, dünya hammadde ticaret pazarlarının nabzını tutmaya devam ettiÄŸi belirtildi.
Erdemir Grubu’nun, dünya hammadde ticareti ve özellikle demir cevheri borsasının kurulmasıyla Singapur’un ’dünya emtia ticaret merkezi’ haline geldiÄŸi savunulan açıklamada, ÅŸunlar kaydedildi:
“Dünya ticaretinin nabzını tutan coÄŸrafyada önemli baÅŸarılara imza atan Erdemir Grubu, ’Erdemir Asia Pacific’ ÅŸirketiyle küresel anlamda rekabetin arttığı çelik sektöründe fark yaratacak noktalara yoÄŸunlaşırken 10 bine yakın hammadde ticari faaliyeti gösteren firmanın yer aldığı Sigapur’da hammadde tedariki, lojistik ve tedarikçi portföyüne saÄŸladığı katkı ile yılda 1 milyon dolardan fazla tasarruf saÄŸlıyor. Singapur’un 
Hint Okyanusu ile Güney Çin Deniziarasındaki stratejik konumu, geniÅŸ yeni (potansiyel) müşteri ağı ve global pazara eriÅŸim imkanlarıyla Erdemir Asya Pasifik organizasyonu, Uzak DoÄŸu ülkelerinde diÄŸer malzeme, makine ve ekipman alımı gibi fırsatları da yakından takip ederek Erdemir Grubu’nun kritik pazarlara kolay eriÅŸim kapısı olarak hizmet veriyor.


PANDIR’IN SÖZLERÄ°

Açıklamaya göre, Erdemir Grubu Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Ali Pandır, kurdukları ÅŸirket sayesinde Asya Pasifik bölgesinden yılda 300 milyon dolar satın alma yapmayı hedeflediklerini ifade etti. Pandır, Singapur Devleti tarafından kurulan ve vergi teÅŸviki saÄŸlayan “Global Trading Programme (GTP)” kapsamında çalışmalar yürüterek Erdemir Grubu’na fayda saÄŸlayacak küresel boyutta bütün pazarları takip ettiklerini dile getirerek, “Grubumuzun büyümesine katkısı olacak bütün kaynaklardan maksimum düzeyde yarar saÄŸlamayı hedefliyoruz” dedi.

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo