Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

1 KİŞİ GÖZALTINDA !

1 KİŞİ GÖZALTINDA !

Ereğli`de rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan 17 yaşındaki zihinsel engelli kızın yapılan testlerinde hamile olduğu ortaya çıktı.


 EreÄŸli'de rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan 17 yaşındaki zihinsel engelli kızın yapılan testlerinde hamile olduÄŸu ortaya çıktı. 


Ä°ddiaya göre 17 yaşındaki M.A., rahatsızlanması üzerine özel hastaneye kaldırıldı. Burada tetkikleri yapılan ve zihinsel engelli olduÄŸu öğrenilen M.A. nın 7 aylık hamile olduÄŸu ortaya çıktı. Aile bireylerinin ÅŸikâyeti üzerine M.A.’nın ifadesinde kendisinin köyde olduÄŸu günlerde yine iddiaya göre yaklaşık 8 ay önce G.A. nın kendisine zorla sahip olduÄŸunu ve bunu ailesine söyleyemediÄŸini ifade ettiÄŸi öğrenildi. 
M.A. ifadesinde, babasının iÅŸte olduÄŸunu, annesinin ise evde olduÄŸu sırada G.A. nın kendisini çağırdığını vücudunun her yerine dokunduÄŸunu ve kendisine zorla sahip olduÄŸunu, bağırmaması için aÄŸzını tuttuÄŸunu ve “Kimse bilmeyecek” diyerek korkutması üzerine durumu ailesine söyleyemediÄŸini öğrenildi. 
ZANLI GÖZLATINA ALINDI…
Sosyal Hizmetler Müdürlüğü Uzman PsikoloÄŸu eÅŸliÄŸinde alınan M.A. nın ifadesi üzerine, olayı gerçekleÅŸtirdiÄŸi iddia edilen G.A. gözaltına alındı. 
ADLÄ°YEYE ÇIKTILAR… GENÇ KIZDAN YENÄ° SUÇLAMA…
Karakolda alınan ifadelerin ardından M.A. ve olayı gerçekleÅŸtirdiÄŸi iddia edilen G.A, adliyeye sevk edildi. Savcılık makamında ifadesi alınan M.A., ifadesi sırasında yeni bir iddia da daha bulundu. Köy muhtarının da kendisi ile iliÅŸkiye girdiÄŸini iddia eden M.A. nın bu ifadesiÄŸnden sonra köy muhtarının da ifadesine baÅŸvurulduÄŸu öğrenildi. 
DNA TESTÄ° ÇOCUÄžUN BABASINI TESPÄ°T EDECEK…
DiÄŸer yandan 17 yaşında hamile kalan ve zihinsel engelli olduÄŸu bilinen M.A.  nın çocuÄŸunun babasının yapılacak  olan DNA testinin ardından belli olacağı, bu süreçte de olayda isimleri geçen G.A. ve köy muhtarının da serbest bırakıldığı öğrenildi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

kızgın20
gülücük6
şaşkın3
üzgün3
hayran2
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo