Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

1 GÜNDE 5 CENAZE !.

1 GÜNDE 5 CENAZE !.

Ereğli`de bugün kaybettiklerimiz


Merhum Kemal Efe ve Melek Efe’nin kızları; Mehmet, Yusuf ve Merhum Kazım Efe ile Fatma Çetin, Şerif Arslan, Meryem Çakır, Melahat Yatman ve Meliha Karakız’ın kardeşleri; Kazım Demirkol’un eşi Mediha Efe DEMİRKOL vefat etmiştir.  

Merhumenin cenazesi ikindi namazına Müteakip Gümeli Beldesi Uçukdüzü mahallesinde toprağa verilecektir.

 

Yeşiltepe sakinlerinden; Erdemir’den Emekli Hamit Sarıalp’in eşi; Mehmet, Hasan  ve Sami Sarıalp  ile Merhume Mürvet Gürbüz’ün anneleri; Elif ve Harun Gürbüz’ün anneanneleri; Özlem, Özge, Ayşegül, İpek, Azra,Talha, Aybüke ve Alperen  Sarıalp’in babaanneleri Emine SARIALP  vefat etmiştir.

Merhumenin cenazesi bugün ikindi namazına müteakip İmam Hatip Camii’nde cenaze namazı kılındıktan sonra Sarıkokmaz  mezarlığında toprağa verilecektir.

 

Kışla Mahallesinden; Merhum İbrahim Çil ve Merhume Ayşe Çil’in oğulları; Ayşegül Duman, Hatice Çetin, Mehmet Çil ve Yaşar Şam’ın kardeşleri; Musa Çil, Aykut Çil, Erkut Çil ve Ereğli fotoğrafçı esnaflarından Muammer Çil’in babaları; Hava Çil’in eşi; Ereğli Eczanesinden emekli  oyuncakçı Halil ÇİL vefat etmiştir.          

Merhumun cenazesi bugün öğle namazına müteakip Kışla Camiinde cenaze namazı kılındıktan sonra Kışla Mezarlığında toprağa verilecektir.

 

Müftü Mahallesi Topçuoğlu apartmanı sakinlerinden; Zühtü Özçakır’ın eşi; Bahar Zorlu ve Pınar Aydoğdu’nun anneleri; Nejdet Zorlu’nun kayınvalidesi; Eylül ve Eda Zorlu’nun anneanneleri Emine ÖZÇAKIR vefat etmiştir.    

Merhumenin cenazesi bugün öğle namazına Müteakip Hatip Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından şehir mezarlığında toprağa verilecektir.

 

Bağlık Mahallesi sakinlerinden; Nurcan Atay’ın eşi; Arzu Erdoğmuş’un babası; Erdemir Merkez Bakım çalışanlarından Tarhan Erdoğmuş’un kayınpederi; Taylan Erdoğmuş’un dedesi; Temel ve Kemal Yılmaz’ın enişteleri; Erdemir Sıcak Haddane Müdürlüğü’nden emekli Hüseyin ATAY vefat etmiştir.

Merhumun cenazesi bugün öğle namazına müteakip Alaplı Ahiler Köyü Dürgelli mahallesi camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Köy Mezarlığında toprağa verilecektir.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

üzgün10
gülücük4
hayran0
şaşkın0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo