12 o C Kdz. Ereğli

1 GÜNDE 4 CENAZE !.

Ereğli`de Bugün Kaybettiklerimiz

Gündem 4 yıl 1 ay 27 gün 16 saat 22 dakika önce 2627

Haberi Paylaşın

Uzunçayır Mahallesi sakinlerinden; Merhum Yaşar Özdemir ve Merhume Rabia Özdemir’in oğulları; Cumhur Özdemir ve Aynur Korkmaz’ın kardeşleri; Şule Erçel ve Ekin Özdemir’in babaları; Bilgi Özdemir’in eşi Çetin ÖZDEMİR vefat etmiştir.

Merhumun cenazesi bugün Cuma Namazına Müteakip Uzunçayır Mahallesi Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Kocaali Mahallesi Mezarlığında toprağa verilecektir.

Merhum Fikri Çoşkun’un eşi; Merhum Sayın İnce Nalbantoğlu ve Mutlu Coşkun’un anneleri Ganime Coşkun vefat etmiştir.

Merhumenin cenazesi bugün ikindi namazına Müteakip Orta Cami Orhangazi Camiinde cenaze namazı kılındıktan sonra Belen Yeni Şehir Mezarlığında toprağa verilecektir.

Gülüç Erdemyuva sakinlerinden; Fatma Göreci’nin eşi; Huricihan Sertcan,Bilal Göreci ve Hülya Yaz’ın babaları; Nihat Sertcan,Hasan Ayaz ve Pervin Göreci’nin kayınpederleri; Hakan Sertcan,Serkan Sertcan,Dilara Ayaz Bostan,Esma Selen Göreci Palavar,Simay Göreci ve Bartu Ayaz’ın dedeleri Ali GÖRECİ vefat etmiştir

Merhumun cenazesi bugün Cuma Namazına Müteakip Gülüç Site Camiinde cenaze namazı kılındıktan sonra Ereğli Şehir Mezarlığında toprağa verilecektir.

Kışla Mahallesi sakinlerinden; Merhum İbrahim Katı’nın oğlu; Kadriye Katı’nın eşi; Eski Belediye Meclis Üyesi İbrahim Akın Katı ile Gülay,Tülay,Serkan ve Elif Katı’nın babaları; Belguzar Demir ,Bayram Katı ve Makbule Demir’in ağabeyleri ;Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın teyzesinin oğlu ; İsmail Katı’nın yeğeni Yaşar KATI vefat etmiştir.

Merhumun cenazesi bugün Cuma Namazına Müteakip Kışla Mahallesi Camii'nde cenaze namazı kılındıktan sonra Kışla Mezarlığında toprağa verilecektir.

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

EN ÇOK OKUNAN

6 gün 17 saat 24 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
3 saat 36 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
3 gün 15 saat 37 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 6 saat 30 dakika önce AĞIR YARALI !
3 gün 11 saat 5 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
4 gün 16 saat 58 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
1 gün 12 saat 4 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
3 gün 14 saat 31 dakika önce KAZA ; 2 YARALI
2 gün 1 saat 42 dakika önce EREĞLİ'DEKİ OLAYDA 1 KİŞİ TUTUKLANDI !
4 gün 15 saat 42 dakika önce GÖKTEPE KAVŞAĞINDA KAZA !