Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

1 GÜNDE 4 CENAZE !.

1 GÃœNDE 4 CENAZE !.

Ereğli`de Bugün Kaybettiklerimiz


Uzunçayır  Mahallesi sakinlerinden; Merhum YaÅŸar Özdemir ve Merhume Rabia Özdemir’in oÄŸulları; Cumhur Özdemir ve Aynur Korkmaz’ın kardeÅŸleri; Åžule Erçel ve Ekin Özdemir’in babaları; Bilgi Özdemir’in eÅŸi Çetin ÖZDEMÄ°R vefat etmiÅŸtir.            

 Merhumun cenazesi bugün Cuma Namazına Müteakip Uzunçayır Mahallesi Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Kocaali Mahallesi Mezarlığında topraÄŸa verilecektir.

 

Merhum Fikri ÇoÅŸkun’un eÅŸi; Merhum Sayın Ä°nce NalbantoÄŸlu ve Mutlu CoÅŸkun’un anneleri Ganime CoÅŸkun vefat etmiÅŸtir.         

Merhumenin cenazesi bugün ikindi namazına Müteakip Orta Cami Orhangazi Camiinde cenaze namazı kılındıktan sonra Belen Yeni Åžehir Mezarlığında topraÄŸa verilecektir.            

 

Gülüç Erdemyuva sakinlerinden; Fatma Göreci’nin eÅŸi; Huricihan Sertcan,Bilal Göreci ve Hülya Yaz’ın babaları; Nihat Sertcan,Hasan Ayaz ve Pervin Göreci’nin kayınpederleri; Hakan Sertcan,Serkan Sertcan,Dilara Ayaz Bostan,Esma Selen Göreci Palavar,Simay Göreci ve Bartu Ayaz’ın dedeleri Ali GÖRECÄ° vefat etmiÅŸtir   

 Merhumun cenazesi bugün Cuma Namazına Müteakip Gülüç Site Camiinde cenaze namazı kılındıktan sonra EreÄŸli Åžehir Mezarlığında topraÄŸa verilecektir.

 

Kışla Mahallesi sakinlerinden; Merhum Ä°brahim Katı’nın oÄŸlu; Kadriye Katı’nın eÅŸi; Eski Belediye Meclis Ãœyesi Ä°brahim Akın Katı ile Gülay,Tülay,Serkan ve Elif Katı’nın babaları; Belguzar Demir ,Bayram Katı ve Makbule Demir’in aÄŸabeyleri ;Belediye BaÅŸkanı Halil Posbıyık’ın teyzesinin oÄŸlu ; Ä°smail Katı’nın yeÄŸeni YaÅŸar KATI vefat etmiÅŸtir.

Merhumun cenazesi bugün Cuma Namazına Müteakip Kışla Mahallesi Camii'nde cenaze namazı kılındıktan sonra Kışla Mezarlığında toprağa verilecektir.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
şaşkın2
üzgün2
hayran0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo