Kdz. Ereğli · 5 Kasım 2026, Perşembe 13° Yağmurlu $ 50,03€ 56,26 Altın 6.562
Son dakika

1 GÜNDE 2'Sİ EREĞLİ'DEN 56 VEFAT !.

Türkiye geneli ve Ereğli`den 5 Eylül rakamları ve son gelişmeler

Ereğli FM Haber Merkezi Kdz. Ereğli ·
  • 3.231
  • 0
  • 1 dk
1 GÜNDE 2'Sİ EREĞLİ'DEN 56 VEFAT !.

 Ereğli ve Alaplı da  2 kişi Koronavirüs şüphesi ile hastaneye kaldırıldı. 2 kişinin yapılacak olan test sonuçlarına göre tedavilerine başlanacağı bildirildi.

Son günlerde hızlı artış gösteren vaka sayılarına her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor.

Alaplı ve Ereğli ilçelerinden 2 kişi daha Koronavirüs şüphesi ile hastaneye kaldırıldı. Alaplı Merkez Mahallesinde H.C.E. ve Kırmacı mahallesinden A.K. ateş, öksürük şikayetleri üzerine 112 ekiplerine haber verdi. Sağlık ekipleri Koronavirüs tedbirleri kapsamında H.C.E. ve A.K. yi hastaneye kaldırdı. 

2 ÖLÜM YAŞANDI… VAKA SAYISI  ARTIYOR…

Diğer yandan Ereğli’de 5 olan Koronavirüs ölüm sayısı bugün iki kişinin daha yaşamını yitirmesi ile 7'ye  çıktı.

İlçenin Akarca mahallesinde ikamet ettiği öğrenilen 79 yaşındaki kadın A.T ile Kepez bölgesinde ikamet ettiği öğrenilen 70 yaşındaki kadın M.D hayatını kaybetti.

Ereğli`de 2 olan yoğun bakımdaki hasta sayısı 6`ya, 1 olan Entübe  hasta sayısı  da 2`ye çıktı. İlçede 123 aktif vaka var, 695 kişi karantinada.

TÜRKİYE GENELİ 5 EYLÜL RAKAMLARI

Bu haberi paylaşınYakınlarınızın da haberi olsun

Bu haber size ne hissettirdi?

26 tepki

Okurların %73'ü bu habere sevindi

Siz ne hissettiniz? Bir tepki seçin.

Sıradaki haber EREĞLİ'DE ŞOK EDEN OLAY !. EREĞLİ'DE ŞOK EDEN OLAY !.Gündem15 B

Yorumlar 0

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.
Henüz yorum yokDüşüncelerinizi ilk siz paylaşın.