Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

1 GÜNDE 119 VAKA !.

1 GÜNDE 119 VAKA !.

Ereğli`de son 24 saatte 119 vaka görüldü.


Sadece hafta sonunda 187 yeni vaka görülen Ereğli’de, bugünde (13 Nisan Salı) son 24 saatte görülen vaka sayısı 119 oldu. 

Bu durum Zonguldak genelindeki pozitif vaka sayılarında  %72 oranla öne çıkan ilçe olan Ereğli’de bir önceki haftaya göre yayılım hızının  giderek yükseldiği anlamına geliyor.

Geçen hafta Bozhane mevkii, Bağlık ve Kepez Mahallelerinin yayılım hızında öne çıktığı ilçede bu hafta başı itibari ile tüm yerleşim alanlarında artış göze çarpıyor.

Kdz.Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu dün yaptığı açıklamada, “Bir dönem (2020 Kasım -Aralık) günde 370 vakayı gördüğümüz zamanlar olmuştu, maalesef yeniden o noktaya gidiyoruz. Hastanelerimizde doluluk oranı artıyor. Bu noktaya geleceğimizi 4 ay önce söylemiştim.” İfadelerini kullanmıştı.

BUGÜN EN GENÇ YAŞTA VEFAT YAŞANDI

Bir süre önce test sonucu pozitif çıkan ve tedavi altında olduğu Ereğli Anadolu Hastanesinde durumu ağırlaşınca yoğun bakıma alınan 37 yaşındaki Sevcan K, hayatını kaybetti.

İlçeye bağlı Yalnızçam köyünde ikamet eden  Sevcan K, Yalnızçam köyü mezarlığında Korona Virüs tedbirleri alınarak toprağa verilecek.

Sevcan K'nın vefatı daha önce 39 yaşında iki bayanın hayatını kaybettiği ilçede Korona kaynaklı en genç vefat olarak kayıtlara geçti.

Edinilen bilgiler son vefatla ilçede Korona Virüs kaynaklı can kaybı sayısının 226’ya ulaştığı yönünde.

 

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

üzgün5
gülücük4
kızgın2
hayran1
şaşkın1
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo