Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

Zonguldak’ta bir gencin bonzaiden öldüğü iddiası

Zonguldak’ta bir gencin bonzaiden öldüğü iddiası

Zonguldak’ta bonzai aldıktan sonra hayatını kaybettiği ileri sürülen 18 yaşındaki üniversite öğrencisi Miraç Kefeli’nin ailesi ve arkadaşları, uyuşturucu kullanımına tepki göstermek amacıyla kent merkezinde eylem yaptı.

Madenci Anıtı önünde toplanan gencin annesi Özlem ve babası Erhan Kefeli ile arkadaşları, ellerindeki pankartlarla sloganlar atarak valilik binasına kadar yürüdü.

Grup sözcüsü Cengiz Çağlayan, burada yaptığı basın açıklamasında, uyuşturucuya karşı açtıkları savaşta kendilerine katılan kişilerin azlığından dolayı üzüntü duyduklarını söyledi.

Uyuşturucuya karşı ortak tepki göstermek gerektiğini anlatan Çağlayan, "Çocuklarımız her geçen gün uyuşturucuya kurban gidiyor. Uyuşturucu çetelerine tam anlamıyla darbe vurulamıyor. Bu işin arkasında rant var. Uyuşturucu terörüne karşı el birliğiyle mücadele etmek zorundayız. Bundan korkmayın. Şüpheli gördüğünüz kişileri emniyete bildirin. Emniyet herkesin başına bir polis veremez. Bu nedenle bu çetelere karşı hep beraber mücadele etmek zorundayız" diye konuştu.

- "Oğlumu kandırdılar"

Anne Özlem Kefeli de uyuşturucuyu satanların cinayet işlediğini vurgulayarak, gençlerin uzak durması gerektiğini dile getirdi.

Uyuşturucuya karşı mücadele için birilerinin ölmesinin gerekmediğine dikkati çeken Kefeli, şöyle konuştu:

"Benim çocuğum sevgisizlikten ölmedi. Çocuğumu kandırdılar, cebindeki parası yüzünden öldü. Tek amaç paraydı. Oğluma o kadar akıl verdim. ’Yapma oğlum, dikkat et kendine. Aklını kullan’ dedim ama başaramadık. Konuşacak çok şeyim var ama yıkıldım, konuşmaya halim yok. Ne olduysa ailesine oldu. İki çocuk sahibiyim. Neyim varsa onların. Sevgim de hayatım da her şeyim onların. Çocuğumu el bebek, gül bebek büyüttük. Herkes şahit. Çocuğumu nasıl kandırdılar, aklına nasıl girdiler bilmiyorum. Her yerde satılıyor ve temin etmesi çok kolay. Çocuklar bilinçli değil. Miraç belki de yaşasa sakat kalacaktı. Benim çocuğuma ne olduysa tek nefeste oldu. Ben buna eminim. Bütün gençler duysun, ’Bana bir şey olmaz’ demesin. Miraç’ın hayalleri çoktu. Okulunu bitirip gemici olacaktı. Bahriyeli askere gidecekti."

Baba Erhan Kefeli de başka Miraç’ların ölmemesi için mücadele vereceklerini kaydetti.

İncivez Mahallesi’nde 16 Aralık’ta yerde hareketsiz halde bulunmasının ardından 112 Acil Servis ekiplerince Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesine kaldırılan Miraç Kefeli, yoğun bakıma alınmış, 17 Aralık’ta hayatını kaybetmişti. Bonzai kullandığı iddia edilen Kefeli’nin kesin ölüm nedeninin Ankara Adli Tıp Kurumundan gelecek otopsi sonucuna göre belli olacağı bildirilmişti.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo