Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Zonguldak Kömürspor için

Zonguldak Kömürspor için

Madenci kentin takımı Zonguldak Kömürspor, 2. Lig’de kalma çabasını sürdürüyor. BaÅŸkan Süleyman Caner, kulübüne maddi destekte bulunmak için kapı kapı dolaşıp takvim satıyor.


Madenci kentin takımı Zonguldak Kömürspor, 2. Lig’de kalma çabasını sürdürüyor. BaÅŸkan Süleyman Caner, kulübüne maddi destekte bulunmak için kapı kapı dolaşıp takvim satıyor.
Åžehir esnafı, belediye baÅŸkanları, iÅŸ adamları ve bürokratların destekleriyle kömür karası ÅŸehrin takımı maddi sıkıntıları aÅŸmaya çalışıyor. Spor Toto 2. Lig’de mücadele eden Zonguldak Kömürspor, ligde kalma çabasını sürdürüyor. Kömürspor’a maddi destek saÄŸlamak için bastırılan takvimler satışa çıktı. Zonguldak Kömürspor BaÅŸkanı Süleyman Caner, herkesin tek tek kapısını çalarak, kulüp takvimini 30 TL’lik ücret karşılığında satıyor. Kapı kapı dolaÅŸarak, sattığı kombinelerle gelir elde eden kulüp baÅŸkanı Caner, yeni yılla bastırdığı takvimleri de bizzat kendi satarak, bütçeye katkı saÄŸlamaya çalışıyor.
"Çok iyi günlerden, çok zor günlere gelmiş kulübüz"
Takvim projesini hayata geçirerek kentin takıma sahip çıkmasını hedeflediklerini vurgulayan Zonguldak Kömürspor Başkanı Süleyman Caner, "Bu bizim her sene yaptığımız proje. Her ne kadar ismimiz, şanımız büyük olsa da maddi açıdan çok iyi günlerden, çok zor günlere gelmiş kulübüz. Belki çok iyi bir kulüptük. O zamanlar maddi ve manen çok güçlü olan kulüp şu anda gelir açısından hiçbir sabit geliri bulunmayan kulüptür. Göreve geldiğimizden bu yana kulübümüze gelir kazandırma amacıyla proje üretmeye başladık. Bunlardan bir tanesi de her sene çıkardığımız takvim projesidir. Bu takvimlerin gelirleriyle takıma bir nebze olsun katkı sağlamaya çalışıyoruz. Asıl amacımız kentin takvimlere sahip çıkmasıdır. Sembolik bir para kazanılıyor ama asıl amaç kulübe herkesin sahip çıkmasıdır. Kentin bir paydaşı olarak herkesin elini taşın altına koyması için ufağından büyüğüne bütün gayemiz budur. Bütün kent sakinleri ilk başta belediyeler, sivil toplum kuruluşları, maden işçilerimiz bu takvim kampanyamıza destek vererek birlik ve beraberliklerini ortaya koyarlar. Ortaya güzel bir tablo çıkartırız" şeklinde konuştu.
Transfer görüşmelerimiz devam ediyor. Transfer komitesindeki arkadaşımız şu anda görüşmeleri devam ettiriyor. Sonuçlanmak üzere olan transferimiz var. İnşallah ondan hayırlı haber alırız" diye konuştu.
"Taraftar sayısıyla Süper Lig ekiplerini geride bıraktı"
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Zonguldak Kömürspor’a, taraftarları iç saha maçlarında da deplasmanda da destek saÄŸlıyor. Merkez nüfusu 125 bin olan Zonguldak ÅŸehri adeta futbolla yatıp futbolla kalkıyor. Taraftar sayısıyla Süper Lig ekiplerini sollayan Zonguldak Kömürspor’un BaÅŸkanı Süleyman Caner, masraflarını karşılamak için takvim projesini baÅŸlattıklarını ifade ederek, 3 bin 500 adet takvimi satarak kulübe katkı saÄŸlayacaklarını söyledi.
Takvimlerin tamamen satılması halinde kulübe 105 bin lira gelir sağlanmış olacak.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük5
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo