Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ZABITADAN İNSAN ODAKLI KAR HİZMETİ

ZABITADAN Ä°NSAN ODAKLI KAR HÄ°ZMETÄ°

Karadeniz Ereğli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, mahallelerde, ekipleriyle yer alarak yollarda oluşabilecek olumsuzlukları karla mücadele koordinasyon merkezine iletiyor. Merkeze ulaştırılan bilgiler, hızla Fen İşleri Müdürlüğüne iletilerek, sorunlu alana müdahale ediliyor.

Ä°lçe genelinde ayrı bir ekip ile de çalışmalarını sürdüren zabıta müdürlüğü, yoÄŸun kar nedeniyle diyaliz hastaları, hamile bayanlar ve acil hastalarının hastaneye ulaşımda sorun yaÅŸayan vatandaÅŸlara da ulaşım saÄŸlamaktadır. 

Belediye BaÅŸkan Yardımcısı Alptekin Dursun “Bu yıl ilçemizde kış mevsimi yoÄŸun yağış altında geçmektedir. Yolların kapanmaması, ulaşımın aksamaması için çalışmalarımız aralıksız sürdürmekteyiz. Buzlanma riskine karşı da tuzlama aracımız ve ilgili personellerimiz ile çalışmalarımız devam etmektedir.

Ayrıca zabıta ekiplerimiz 24 saat görev başında olup, sorun yaÅŸayan vatandaÅŸlarımız ’Alo-153 Zabıta’, ’333 11 53’ ve çözüm masası ’333 12 62- 333 12 84 -333 11 21’ numaralı telefondan ekiplerimize ulaÅŸabilirler” dedi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo