Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

YIKIMA BAŞLANDI!.

YIKIMA BAÅžLANDI!.

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı’nın (BAKKA) rekreasyon projesi kapsamında kentteki balıkçı barınaklarının yıkımına baÅŸlandı.

Milli Egemenlik Caddesi Karakum mevkisinde bulunan 42 balıkçı barınağının yer aldığı alana beraberinde emniyet güçleri ile gelen Ä°l Özel Ä°daresi ekipleri bazı barınakları yıktı.

Ä°ÅŸ makineleri ile gelen ekipler, Zonguldak ValiliÄŸi’nin tahliye iÅŸleminin iptali için Zonguldak Bölge Ä°dare Mahkemesi’ne açtığı dava nedeniyle bazı barınakların yıkımını gerçekleÅŸtiremedi. 

Ä°ÅŸ makinelerinin barınakları yıktığı sırada bir kiÅŸi gözyaÅŸlarına hakim olamazken, barınağın sahibi Hasan Üçer (64) gazetecilere yaptığı açıklamada, kendilerine yıkımla ilgili olarak önceden bir bilgilendirme yapılmadığını söyledi.

Hayatının büyük bir bölümünün balıkçı barınağında geçtiÄŸini anlatan Üçer, "Burada doÄŸdum. Burada yüzmeyi öğrendik. Biz yaz kış buradayız. EkmeÄŸimizi denizden çıkarırdık. Åžimdi bir kayığımız kaldı. Kendimi yakmayı bile düşünüyorum. Hayatımız bitti. Yapacak bir ÅŸey yok. Kanunun kestiÄŸi parmak acımaz. Mahkemeye verdiÄŸimizden bizim barınağımızın yıkımı ertelendi. Burası güzel bir ÅŸey olacaksa, olsun. Biz buna razıyız." diye konuÅŸtu.

Bazı balıkçı barınağı sahiplerinin yapılan yıkımın ardından eÅŸyalarını topladığı kları görüldü. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo